Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Икономичните крушки като "убийци"

<< < (8/10) > >>

zibeltbg:
   Сравни и със обикновенна 75 W крушка и със някоя  уж '"енергоспестяваща". Трябва да ползваш секцията без отражател на авт. лампа-да сме коректни!

johnny_fx:
Снимането с фотоапарат при еднакви настройки може да ти даде само визуално съпоставяне. Ако искате да мерите лумени, търсете други уреди.

А аз от цялата работа не схващам, поради що е тази гимнастика с автомобилната лампа. Какво печелим от цялата работа? По-силно ли свети от битова при еднакво потребление? За какво беше цялата драма в темата?

getca:
  Тъй, тъй, тъй...zibeltbg, любезни, не усещаш ли, че ставаш досаден и искаш нещо сам  на себе си да докажеш, а... ??? ::)

Я се вгледай в снимката на преобразувателя, качена от red__bull и ми кажи па ква схема е правен, а специалисте по електроника...За какво говорим изобщо и защо е тва напъване. Ти като си толкова отворен си осветявай къщата с халогени от кола, ние ще ръкопляскаме и ще възнасяме гения ти... :o Обяснението защо се повишава напрежението на изхода го оставям на теб изобретателя, щото ние останалите не сме такива.

Брейй, верно за смях станахме, вместо с две картинки или рисунки да докажеш твърденията си като бял човек, а не цял ден да раздаваш съвети(5 поста за 30мин.) какви опитни постановки да правим. А дали се прави нещо във форума можеш да разбереш като поразровиш темите и ще видиш, че имаме някои дрееебнички постижения.

Това е последният ми коментар по темата... ;)

Желая успехи в изабретателската ти дейност...

red__bull:
Ето снимките след малко ще направя една нормална 100 ватова с халогенната и 2 енерго спетяващи. Снимките са без светкавица.

red__bull:
С 4 лампи:
1-халоген от кола със секцията без отражател,
2-philips 23w,
3-lexman 20w,
4-100w обикновенна.
Според мен халогена свети най-ярко.

От Администратора: не качвай по-широки снимки от 800 пиксела! Редактирах ги. Ако не знаеш как се прави - прочети темата в Софтуер, www.getpaint.net.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия