Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
ДЕТОКСИКАЦИЯ НА ОРГАНИЗМА
vitan:
--- Цитат на: EDM electronics в Ноември 11, 2009, 11:03:03 pm ---На снимката която си представил виждам нещо Райф си написал, ще кажеш ли кое точно е Райф в твоя детоксикатор-зепер ? Питам не за друго, а защото от 2 год. и аз правя Райф и все още не съм го направил, макар че вложенията ми надхвърлят вече трицифрена сума....
--- Край на цитат ---
... и моите отдавна, и моите. Даже четирицифрена :)
Колкото до етикета Райф, на Gogo55 човека не рачи да отговори, що пък teofilius да го прави? Приеми го като част от запърския модел на чудотворство.
teofilius:
Спокойно приятели ! ;D ;D ;D Нищо не крия. Както казах , при някой от по скъпите детоксикатори очаквам най-много да има реверс на поляритета на двата електрода(прижини една в друга) . Едва ли ще е нещо особено ако се променя в някакви граници и напрежението. И при 7-8 волта си пуска достатъчно боя във водата а две три щипки сол само ускоряват процеса на оцветяване и знаете защо. При единия от детоксикаторите който отварях изхода за електродите бе свързан директно към адаптера през едно реле управлявано от схема- реле за време. Различните светодиоди и реда по който мигат - това е в съответствие със съответната пограма за целта. То иначе и аз понякога на детоксикаторите ми слагам мигащ светодиод , за да не изглежда толкова статичен уреда и за да е индикация че работи :)
Това дето пише PC PIFE (Райф) - ами това е режим в който посредством аудио-жак и свързване с изхода за слушалки на колонките на компютъра , посредством програма с лечебни честоти се задава честотата на запера. Един вид програмируем запер. Посредством десния бутон изхода се превключва или към запера на Кларк с 555 или към усилвател с един транзистор свързан с кабел с жакове към компютъра. Има две програми които се ползват за целта - едната е FREX 16 а другата е FreGen като и двете работят с едни и същи честоти от Списъка KAFL . Програмата FREX16 е австралийска и предназначението и е да служи за модулирането на излъчването на Плазмени търби на Райф посредством аудиоизхода на компютър. http://www.heal-me.com.au/frex.html Повечето честоти са в звуковия спектър и различни иследователи през годините са установили ефективността им. Това са програмите които предоставям на клиентите ми и повече от 95% са доволни от резултатите. Цялата идея в това да използвам понятието Райф при апаратите ми е че конкретни заболявания се атакуват с конкретни честоти.
По отношение на лампата на Райф съм склонен да експериментирам с лампи но мен ме вълнува природата на лъчите които излъчва а според информацията те не са ултравиолетови или ренгенови а са наричани електрически. Виждането ми е че електрическите лъчи са електростатично поле с голям потенциал(например ~ 30 000волта) но може и по-малък(ще се намали периметъра на ефективна работа на апарата) и се модулира да трепти със честотите поразяващи вирусите и паразитите. При свърх-ниска честота при високоволтов разряд без значение какви прегради и щитове се използват тесла е установил мощен трепет върху цялото си тяло. Природата е същата. Апарата на Лаковски има сходство но там имаме открити коронни разряди чиято честота е индентична на бял шум. Тоест - присъствие на всички възможни честоти. Ефективността на апарата му е над 75% като недостатъка е в това че правилната честота няма нужния интензитет, който се разпределя върху другите чесотти. Моя теория и лично виждане е че ако имаме метална повърхност свързана с бобина през която прекарваме мощни пикове, то ламарината става антена излъчваща електростатични пикове в пространството и те са именно електрически лъчи. Ако модулираме честотата да е в съответствие с честотите на Райф или други които се показват ефективни за различни заболявания , то ще имаме резултатите и лъчите на Райф но без да усложняваме живота си с търсене , праване и прочее на плазмена търба. Един трансформатор на Тесла би вършил същата работа - само трябва да модулираме честотата му на работа http://www.youtube.com/watch?v=kjG4nVTKNHo или http://www.youtube.com/watch?v=DvQy9VY0s3w или http://www.youtube.com/watch?v=V9u1i0CUdUA&feature=related
vitan:
--- Цитат на: teofilius в Ноември 12, 2009, 12:58:31 am --- Това дето пише PC PIFE (Райф) - ами това е режим в който посредством аудио-жак и свързване с изхода за слушалки на колонките на компютъра , посредством програма с лечебни честоти се задава честотата на запера. Един вид програмируем запер. Посредством десния бутон изхода се превключва или към запера на Кларк с 555 или към усилвател с един транзистор свързан с кабел с жакове към компютъра.
--- Край на цитат ---
Да беше си мълчал щеше да е по-добре. Обясняваш следното: На произведените от теб гащи AdiBas си написал Adidas... Ако искаш да почна пак да доказвам отдавна доказани неща? Не ти го препоръчвам.
johnny_fx:
Я, пеещ озонатор. ;D
Някой ще ми направи ли такъв, да си пускам токата и фуга сутрин? :D
Иначе големи драми покрай името Райф. Що ли тъй? Аз предлагам да не се ползва и да няма проблеми.
EDM electronics:
Излиза, че тоя детоксикатор е поредното менте. Ще накарам колегата ми да пусне двата електрода във водата, и ако се появи същата миризма и оцветяване /демек токсините/ без да участва тялото - става много интересно, направо можем да открием предаване "Ловци на митове".
Това да изкараш токсините от тялото си никак не е лесна работа, и не е работа за една или две години целенасочена работа върху себе си. Един човек на средна възраст около 40 год. с тегло от 70-80 кг., вече има натрупани около 20 кг. и повече токсини. Може ли някой да си представи обем с тегло 20 кг. ей така пред него, на масата например :D. Един курс на продължително гладуване от 20-25 дни премахва около 1-1,5 кг. токсини, е можем да изчислим колко такива курса се ни необходими. И едно пояснение, токсини са и мъртвите клетки в организма. Клетката се ражда, живее определен период и умира, на нейно място се ражда нова. Въпросът е какво става с умрялата клетка - въпрос с повишена трудност за медици ;D? Започва гнилостен процес на разлагане в организма и създаване на почва за паразитите. Те паразитите не обичаха ли разлагаща се плът, а в плодовете разлагащи се плодове или зеленчуци?
Ей за това и някой осъзнали се медици казват: "Да вземаме повече антиоксиданти, витамини и т.н., да немалим стареенето на клетките" - щото иначе много трупно-мъртво и от там много токсини - болести. Само за сведение в един човек на 80 год. едва 20-25 % от клетките са живи. От тези мъртви клетки идва и типичната старческа миризма /гниеща плът в още живия човек/. Има лек за изчистването на организма от тия токсини и мъртви клетки, той дори не е лекарство, дори не го е измислил и човек. Този лек е религиозния пост, той е залегнал във всяка религия - що ли. И друго, поста с годините е бил изопачен, защото пост е въздържание от храна, а не въздържание от животинска храна. Иисус Христос се е оттеглял на усамотено място /демек събирал се е сам със себе си/, като е провеждал 40 дневни постове - само на вода. В последствие, с годините това понятие е придобило друг смисъл, понеже имало бременни жени и деца за които поста е противопоказен. Не може да са образува плод без храна и не може да расте едно дете ако няма храна. Но историята показва, че имало старци които не излъчвали миризма, били жизнени и на 80 год. като ката ден бягали по 10 км., дори участвали в световни маратони, като заели първо място на 80 год. възраст имайки предвид, че конкуренцията била на 20-25 год. съставена от спортисти ;D. И т.н., че темата е мнооооого дълга и има мнооооого за разправяне!
Самият аз бях с резерви за това устройство, някак си така лесно да излязат отровите, без никакъв труд ;D, но знае ли човек, а може ли и всичко да знае? Именно за това е добре да обсъдим, да потвърдим или разбием мита на електронния детоксикатор.
А иначе за Райф, със скромния си 2 год. опит /изучаване на историята на апаратурата му и честотите които е използвал/ ще кажа:
- Райф е ползвал ниски звукови честоти в началото на експериментите си, но разбрал, че те не действат!-мога да покажа генератора му, да се види от каква честота започва и до каква свършва, там ниски честоти няма.
- Зеперите не са дело на Райф, а на едни негови съдружници в най-късните етапи от работата му, вече когато е бил смазан от процеса и е намерил утешение в алкохола. Но въпреки че бил вече пияница, той не дал благословията си за простите уредчета на уж ортаците.
- Това че някой там в Австралия или Америка е кръстил нещо Райф, мен тези имена на държави ни най-малко не ме респектират. Вероятно в по-малка и почти никому неизвестна за х-австралийската и х-американската "Ентелигенция" държава с главна буква Б, ще се появи истинския Райф.
- И накрая, по въпроса може ли вместо лампа да се ползва Тесла-траф, ще кажа и да и не. Тесла-трафа при радиочестотите ще е един предавател, и то много мощен, щото от електромагнитната вълна не можем се оттърва, няма я концентрацията на лъча като при лампата с мощност от 50-100 Вт.
"Д-р Джонсън е лекувал с Райф апаратурата, Райф-никога. Той поставял прожектора на скаларна вълна на самото болно място, като го допирал направо до тялото"
Много е дълга тая тема, не и е тук мястото, но ви моля не кръщавайте, не упорочавайте и не каращисвайте. Самият Райф много се е дразнил когато ортаците му кръстили НЧ-генератора и алуминиевите тръби с неговото име /това не си го измислям аз, това го е казал Райф в съда, на разпита/- те такива били и резултатите. Някой да е излекувал рак със зепер?-няма такова нещо. Аз не се занимавам с Райф да го ползвам за настинки и грип, камо ли за главобол или сърбеж. Целта е да се пребори най-страшната болест, че много хора се нуждаят от това. Е утре как ще повярват че Райф е убивал рака, като вече псевдо Райфа им е показал точно обратното.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия