Здравей mzk,
споделям ти моя опит и мнение, без да ангажирам никого с тях. Не съм запознат в детайли с тази разработка, но мнението ми е следното:
- 5000$ ----> ха, ха, ха.
- Феномена на импулсния заряд е нищо повече от по-високо КПД на зарядното, комбинирано с невероятно сложни фактори и процеси, които може би не са разбрани в дълбочина дори, от академик Павлов (БАН).
- Snake Oil! Аз съм участвал лично в разработката и тестването на десетки импулсни процеса и прототипи. И КПД е винаги <1 на всички. Закупил съм с мои средства, всички правдоподобно звучащи технологии и съм ги пробвал, включително Бедини, Радиантно зареждане, Тесла BACK EMF, и т.н.
- Знанията придобити от тези опити съм приложил на практика с комерсиална цел, за да осигуря средства за други разработки. Серийно произвеждам техника на базата на хибридно импулсно зареждане, за ремонт на стари акумулатори. Мога да ти дам линк, но да не стане реклама.
- Препоръчвам да не се губят време и средства. В това езеро има риба, но не е overunity!
Мисля си ,че за да имаме резултат някой ден, са необходими много средства. Единствения път към тях, е да използваме придобитите знания за опимизация на КПД с чисто комерсиална цел. И без това, нашата цел се разминава значително от целта на хората които притежават парите!
Толкова от мен за импулсния overunity заряд.