Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Генератор на д-р Royal Raimond Rife

<< < (36/86) > >>

krasias:
Tomika, етера не е химичен елемент а чиста енергия, той заедно с информацията изгражда елементите но не е елемент. Все едно да кажеш че глината е тухла, етера е строителен материал но не е елемент.

EDM electronics:
Никой от вас не показа Райф-машина.
Никой не показа и резултат от такава машина, така както го е правил самия Райф - посявка от някакъв паразит, микроскоп, облъчване с Райф-лампа - резултат /има ли убит паразит или няма/.

Искам да направим следния експеримент с тези, които твърдят, че тяхната Райф-лампа ще убие паразитите, които ще отгледам в една чаша, като се свържем по Скайп, да ми го демонстрира, ако иска и по телефона или през монитора на компютъра. Чувате ли се въобще какви глупости говорите тука? Да не се окаже демонстрацията, като Бединито на Жоро?

Какво значение има тук етера, праната и пр. простотии. Лампата на Райф не работи с някакви непознати енергии, а с електромагнитна енергия. Дори първоначалните му опити са били с антена и то съвсем успешни, но т.к. честотата влиза в забранения радиоспектър, се наложило да премине на лампа, която излъчва насочено и концентрирано и то в стая с електромагнитни екрани. Къде ги видяхте тия прани, етери и прочие простотии?

Нито един от вас не е утрепал нито една бактерия с Райф-лампата, нито един!
Ако не съм прав, моля надпреварвайте се да представяте доказателства, както го е правил Райф, а не кой какво усещал на пръста си от монитора или кой скатал Менделеевата таблица. Все още не са намесени тук илюминатите и извънземните, но и те ще се появят скоро ми се струва...

Аtos:

--- Цитат на: krasias в Декември 19, 2016, 03:26:11 pm ---Tomika, етера не е химичен елемент а чиста енергия, той заедно с информацията изгражда елементите но не е елемент. Все едно да кажеш че глината е тухла, етера е строителен материал но не е елемент.

--- Край на цитат ---
Сравнително точно определение. Ако трябва да сме още по-конкретни, етерът е средата, в която съществува/съдържа се и се разпространява чистата енергия. Трудното за възприемане е, че тази среда е създадена от самата енергия и енергията "плува" из нея.

GreenHulk:
Допускам, че може да е сложен символично първи, ако наистина има такава таблица от Менделеев. Имам някакъв спомен да съм виждал на снимка.

В езотериката етера не е химичен елемент. (отделно че има няколко различни видове етер)

Tomika:
EDM Пак голи слова. Ти имаш ли лампа на Райф направена, и да си експериментирал с нея. Че така убедено твърдиш с какво работи. Той и тесла трафа се захранва с електричество но на изхода излиза "студено електричество". Който ската райф технологията, тесла откритията и т.н. ската и Менделеевата таблица. И каква е тази мания на вярващи си корифеи, че знаят и познават всичко. И на мен доста неща последните месеци ми обърнаха понятията, но са факт. ЕДМ може да не вярваш колкото си искаш но аз имам едно доказателство което ходи около мен година след диагноза "рак дебело черво" без химиотерапия. И скоро изследванията и бяха много добри. Скоро човек с паркинсон излезе, че има Nocardia asteroides и след минута и
половина 'светване" започна да се поти да се чуства неконфортно. Нямам микроскопа на Райф /кой го ската ЕДМ/ и твоята чаша с микроби за да ти помогна на егото. А да не говорим за гъбички, лишеи, брадавици.
Искам едно да е ясно. Не съм писъл тук от години. Ако някой се интересува какво съм направил, желае да го направи ще помогна. Или някой с подобен опит на мен може да помогне е добре. Но да водя излишни, безмислени спорове. Няма да стане.

Етера е чиста енергия: Във физиката на енергийно ниво всичко е в електрон-волта. Мисля, че няма само енергия. Менделеевата таблица, не съм е правил аз и там първият елемент има и атомно тегло значи не е само енергия.
Ще се повторя:
Скороста на звука в сух въздух е 343м/с а във водата 1490м/с. Колкото плътноста е по голяма толкова и скороста е по голяма. Тогава в космоса, вакум няма нищо скороста на светлината е най голяма. Какво трепти там? Сега някой ще каже, светлината не е вълна.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия