caduceus, с теб се разговаря по-лесно:
Не че съм тръгнал сега с Райф да се занимавам, имам куп по-наложащи неща, но тъй като съм стигнал до някъде по темата, не съм експериментирал, не съм лекувал никого, зарязал съм ги отдавна нещата, но ми е интересно, ако наистина има някой, който е постигнал някакъв резултат да разбера, не схемното му решение, а принципа, т.е. работата на апаратурата - модулация, честота, напрежения и т.н., това питах. Всеки електрончик над средното ниво може да ти състави много варианти на схеми по зададените параметри.
Само че разговора се обърна да се убеждаваме има ли сега оргон тука или няма, т.е. има ли във всяка
манджа сол и пипер или няма. Основните съставки са важни, солта и пипера да ги оставим за ония, които без него не могат, аз на мръвката искам да наблегна.
Та ако не знаете, защото някой друг ви е правил машинката, поне дайте някакъв линк, да ги видим тези неща.
Моята представа от наученото преди 7 г. е тази, че Райф-машината работи с честоти до 1,8 МХц - правоъгълни еднополярни импулси, като се модулира с една по-ниска от около 1-2 кХц с цел размагнитване на електродите, затова и оригиналните са от волфрам, първо защото не е магнитен метал и второ издържа на висока температура и плазма. Т.е. моята машина е направена да работи на една честота, която се подбира в зависимост от микроорганизма, по таблицата на Райф в Интернет - не знам доколко е истинска.
Трябваше някой от вас да каже, ето нашата машина не работи като твоята, а така......
Нямаше нужда да се убеждаваме в оргони-моргони.