Томика
Нищо против нямам да ви дам и технологията за бустера на лампата, но няма да можете да го направите. Просто защото включва елементи които се ползват и в другите ми устройства а те са направени със наши уникални машини, активирани със пак наши уникални апарати и т.н. Така че - дори и да го изпълните по конструктивната схема и после вържете за лампата, ще е много слаб и няма да има никаква файда.
Все едно да се опитваш да направиш лека кола в гаража си с чук и пирони
Затова нека всеки работи каквото може и да си помагаме взаимно - аз си платих например Райф машината без никакъв пазарлък - точно колкото човекът ми каза, но понеже имаме обща цел, направихме преди това и един бартер
+ пак така с още двама колеги. Подарих им бустери от началния модел срещу инфо как работят с техните лампи. Аз съм доволен от споделеното, те са доволни от бустерите и всичко е ОК. Относно това дали можеш да си направиш такова нещо, отговорът е не.
За оргонна техника от по-напреднал вид просто НЯМА готови елементи /както при електрониката/ и трябва да си ги правиш сам, а когато това стане масово - ще ти се наложи като нас да направиш и машини
Както впрочем е и при Велц с неговите активирани с ВН супероргонитни плочи. Ръчно е калпава работа и много, много трудоемка - да не кажа невъзможна практически.
Така че, няма никой ощетен или недоволен - всичко е чисто и честно.
Юлиян
Сори че те е лепнал грип, но аз съм в началото на тестовете и по-добре ползвай някой колега с опит. Бих те насочил към Златко от Хасково като имащ най-голям такъв - но ако му се изкажеш както тук че това са глупости и няма как да стане, ще те отреже
И ще е прав човекът - за къв му е да се занимава със просвещение на неверници
Dedo pop
Да ти пожелая аз за Коледа една Снежанка, пък ти я връщай ако искаш /или ми я препрати на мен/
GreenHulk Коев
Много добре казано, съвсем близо сте до истината /според мен де, не казвам че аз я знам напълно/.
mi68
Ако се направи като хората, не се мести никъде а изчезва яко дим
Не искам да се разпростирам /ти ще ме разбереш но останалите вероятно не/ на причините за доста болести, особено тези влияещи на психиката. Да речем, че има полусъзнателни енергийни същности които могат да се третират така, че да офейкат окончателно - или ако не знаеш какво правиш, само да се преместят някъде на по-скрито из тялото
Зависи естествено от човека, който работи по въпроса - както и какъв вид е въпросната етерна гадина.
Весели празници на всички! Моят коледен подарък за форума е /ако някой е разбрал де/ че го пораздвижих от полуумряло положение
до около сто човека вчера, които четат /потребители и гости/. Щото само с глупости и политика не сте интересни на никого, трябва и бач, а и споделяне на ВАЖНИ неща - не празни приказки
Успехи!