Няма проблем, ще споделя инфо. В практиката се използват два вида модулация АМ амплитудна и FM честотна, какво е това "биене". Тънкостта не е в направата на машината, има я схемата работи добре, а в правилното изчисляване за получаване на правилният хармоник. Установил съм, че и коефициента на запълване е важен за корекция в пулсацията. Има доста какво да се изследва, включително и за етера като субстанция, която обясних в предният пост как съм я регистрирал. Но мисля, че не трябва да се преекспонира.
с оргона като Асен.
Искам малко да разгледаме друго явление:
В Беинса.инфо бяхме се събрали доста качествени хора. В един момент се направи пробив. Администратора пуска на лични: не го разпространявай ще направим производство с няколко човека. Излиза, че сайта беше направен да използва потенциала на всички а като се получи нещо, тихо то е наше. И аз се оттеглих, и до сега смятам събирането ни е свързано с взаимна помощ. После някои си направиха собствени сайтове като ГОГО55. Нищо нямам срещу него, работи прави генератори, синхронометри възхвалява ги. Но дали е така, скоро говорих с него имах идея да правя нещо подобно на синхрометър със спектрален анализатор. Той тръгна да ми обяснява, че неговият е даже по добър от Метатрона. А информацията после която събрах е друга, противоположна. Същото нещо наблюдавам и при Кадуцеус. Направи си сайт, тръгна да прави оптимизатори /нямам наблюдения върху тях/, работи браво. Но в сайта му във форума "райф-лампа" технологията която се споделя там е обща, а излъчвателите които той прави са ноу-хау. И едва ли не, машините с които разполагаме аз и Златко не работят добре без неговите елементи. Мъчи се да работи и продава, за което няма лошо. Лошото е, че използва ресурса на много хора а неговият е негов.
Аз мисля, че това което съм постигнал е и от части ваше, защото съм ползвал и мнения и съвети. Мога да направя машина на този, който не може да си я направи срещу заплащане. Всеки трябва да цени труда, както на себе си така и на останалите. А който може да си направи машината сам. Дано и тук новият администратор,
който се направи на адвокат на ЕДМ не е от същото тесто.
Юлиане, познанието не спира ако сам не го спираш. И на мен преди месец ми казаха за скайп-предаване, реагирах като теб по същият начин докато не пробвах. Тогава ми се скриха понятията. Но факта си е факт, не мога да го обясня и разбера за сега.
Много правописни грешки! Някои са от бързане, но повечето са от незнание. Инсталирай си текстов редактор.
Думата "обЯсня" се пише с "Я", не с "Е" (8 пъти за последните няколко поста).
Сам разбираш, че случаен читател трудно би се доверил на толкова неграмотно писане./А/