Автор Тема: Генератор на д-р Royal Raimond Rife  (Прочетена 445458 пъти)

Неактивен valex

• Специалист
  • Много Напреднал
  • Публикации: 1 526
  • изчислителна техника
Re: Генератор на д-р Royal Raimond Rife
« Отговор #420 -: Октомври 18, 2022, 03:02:53 pm »
Погледни на колко дели 4060.
Не знам какво точто ти прави Arduinoto, но аз имам 30 работещи системи  на негова база, които подържат I2C EEPROM, SPI комуникация с електромерен чип, 5" дисплей с тъчскрийн, RTC с постоянно обновяване  и комуникация със сървър през GPRS модем SIM800 с RS232 и управлява изходи и входове. И това е едновременно работещо всичко .
Имаш време за всичко :)

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
  • Публикации: 5 251
  • Vae victis !
Re: д-р Royal Raimond Rife
« Отговор #421 -: Октомври 18, 2022, 03:51:40 pm »
Имаш време за всичко :)
Бе то може и да имам, но няма да си усложнявам живота  8)
Вече се аргументирах защо...

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
  • Vae victis !
д-р Royal Raimond Rife
« Отговор #422 -: Юли 21, 2023, 11:37:01 am »
Катод (забит в силикон за ръчна дообработка - снимката долу).

Най-натоварен при еднополярни импулси е катода на райф-лампата. Най-добър материал: алуминий.
Което и виждате. Показаният вариант има плюсове и минуси (може и по-малък).

При ръчна дообработка нещата не стават изящни.
Но както е казал другаря Мао: не е важно дали котката е бяла или черна, важното е да лови мишки  8)
За сега толкова. Тази година съм на вълна ремонти.

Търся си хранителна среда за бактериите, но това, което ме устройва, вече не мога да го намеря под 1/2 кило.
Трябва по някое време да изпитам (съответно изпипам) новата машина с някакви охранени бактерии, но когато стане.
За сега не ми се дават доста пари за 1/2 кило, от което ще ми трябват броени грамове...

Благодаря за съдействието на човек от форума
  8) :D

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
  • Vae victis !
д-р Royal Raimond Rife
« Отговор #423 -: Ноември 24, 2023, 01:04:55 pm »
Ето документалният филм за д-р Райф: https://www.kolibka.com/download.php?mid=7931

Обаче субтитрите на български са със старата кодировка (нечетимо е).
Прикачам като файл субритрите с кодировка UTF-8, както си му е реда  8)
Само си разархивирайте фйла, че STR формат директно тук не качва...

P.s. Ако някой има връзки с kolibka.com нека да ги светне за новият файл със субтитрите, да ги подменят...

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
  • Vae victis !
« Отговор #424 -: Август 14, 2024, 05:39:40 pm »
Миналата година взех за това лято храна за бактерии. Правоверна, англо-саксонска! В гаранция за тази година.

На първо четене shit. На второ, пак shit. За 3-то едва ли има смисъл.

Явно, ако нещо не е китайско, не е оригинално. Или па тея да са взели голяма стара китайска разфасовка
(малки вече няма на разумна цена)
и да са я разхвърляли в по-малки дози.
Така де, когато имам време за експерименти - няма върху какво...

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
  • Vae victis !
« Отговор #426 -: Август 15, 2024, 05:02:37 pm »
Не. Това е стандартна, а не селективна храна.
Сиреч, само 1 вид с тая храна да се размножава, другите да изпукат от глад  :D 8)

П.п. Ако може, когато поствате в тая тема, махайте от заглавието: Генератор на

Генератор на д-р Royal Raimond Rife => беше една тъпня на Gogo55.
Електрониката не познава такъв генератор.
Генератор на Колпитц например има. На Райф няма.

Ако някой от "правоимащите" му се занимава, да изтрие: Генератор на (от залавието на темата)
Така следващите постове ще бъдат с коректно заглавие: Re: д-р Royal Raimond Rife

Неактивен miromad

• Специалист
  • Стабилен
  • Публикации: 541
« Отговор #427 -: Август 16, 2024, 12:42:10 am »
Пиши наименованието на бактерията, за да може да потърся селективна хранителна среда за нея.

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
  • Vae victis !
« Отговор #428 -: Август 16, 2024, 09:29:44 am »
Пиши наименованието на бактерията, за да може да потърся селективна хранителна среда за нея.
Има бе, по половин кило - а ми трябват няколко "щипки".
Аналогия от готвенето - слагаме щипка сол...

По поне 120 евракис, 160 долара, за доставка и не гледах.
Не ми трябва на разляти дози. По-евтино е, но не ми е удобно.
А и тия неща нямат трайност.

Абе търси се ново лято. Това го похарчихме - имам задачи и няма за кога.

Неактивен lz2sdc

• Неактивен
  • Публикации: 8
  • "И Светлината в мрака свети, и мракът я не обзе"
    • Stel Page's
  • Скайп: stelian_
Re: Генератор на д-р Royal Raimond Rife
« Отговор #429 -: Май 11, 2025, 12:17:40 pm »
6-та:  Тоя, де бе опростачил накрая оригиналният принцип на лечение в последните си машини, за да не му копират хардуерното решение?!
(че не ми е под ръка филма, да си направя 100% справка)

До колкото съм чел и разглеждал, достигналите до нас, оригинални схеми решения от Филип Хойланд, изменението, не е за да не му откраднат хардуера или за да скрие "нещо си". Наложило се промяна, защото докторите са се оплаквали от не достатъчно точното - фино фиксиране на работните честоти. В онези години, генераторите не са били с точността на DDS чипове, та се е наложило да разбият честотната лента от 20Hz до 200KHz , на четири отделни банда - обхвати. Отделно, аудио-генератора, е бил с доста нестабилна честота и се е налагало, често да бъде калибриран. Тогава през (ако не греша) 1941 г. излиза патен за генератор (не се сещам сега,  за името на изобретателя, но мога да погледна), който прави схемичка, в която участва и лампа с нажежаема жичка.  От Beam Ray Corporation Clinical (компанията произвеждаща Райф Машините), купуват патента и внасят новия генератор в Райф-Машината, като разбиват отново на четири банда, за да е лесна и по-точна настройката.

Честотите M.O.R. - реалните са доста високи и тези за карцином и сарком, отиват над  3 MHz
Запазил съм си;
Карцином: 3'214'900Hz = 3,214900MHz
Сарком: 3'059'040Hz = 3,059040MHz

Филип Хойланд, прави двата генератора, по схема Хартлии, и директно ги смесва в плазмената Лампа - като реално се получават две точки на честотно биене - съответно над и под фиксираната "носеща" (грешно наречена от много изследователи) честота от 3,3MHz
Реално M.O.R. - се получават с изваждане на "аудио-честотата на Хойланд от 20Hz до 200KHz със смесваната с нея постоянно фиксирана 3,3MHz.
Няма т. нар. модулация - има смесване на две честоти при което се получават две биещи честоти от които, едната съответства на M.O.R. на Райф.
Дори, самият Роял Райф, не е бил технически наясно, как работи схематично, инженерната конструкция на Хойланд. Това е и причината, по-късно през 1953, той да не даде точна информация и на Джон Кейлак и Джон хххх, където пък те въвеждат квадратните импулси за ниските честоти, за да докопат някакви работещи хармонични M.O.R. честоти.
Тук, ми е много чудно, как Райф ги подвежда, но в тези години Той, вече е бил в емоционална криза от всичко преживяно.

Филип Хойланд, не е крил нищо! Просто, за да получи търсените резултати, е било необходимо така да разработи схемното решение, че да получи точни честоти, лесна работа на докторите опериращи с машината и реално е гонено - стабилност на работа с минимални температурно-честотни отклонения, тъй като тогава вакуум лампите за генераторите, модел 812А не са били като днешните.

Има много фактори за това схематично решение, но най-малкото е за да е било "нещо си" - скрито.
Знаем също, че след 1945 (може би греша тук), Райф има нов инженер (мисля бе Томсон - може би да греша), който само репликира Хойланд, но въпреки това - успешно.

Вече през 1953 г. Джон Кейлак и другия Джон Хххх, на който жена му е била болна от рак и се излекува (но с оригинална машина по схемата Хойланд, предоставена им от Райф), правят промени, които са доста неуспешни (по сравнение с тия на Хойланд) и именно техните честоти и измишльотини, достигат до нас и масово са натъпкани в програми като Z-aap и Frex16.

Неактивен lz2sdc

• Неактивен
    • Stel Page's

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
  • Vae victis !
« Отговор #431 -: Май 11, 2025, 05:58:06 pm »
Стелиан Минчев,

1. Или лъжеш наедро.
2. Или тежко си се объркал.
3. Или най-вероятно си се пуснал по течението и си се оставил да те хлъзнат измамници + безхаберни неграмотници всякакви.

Истината е почти тази, но никак НЕ изглежда така.

Да ти доказвам къде грешиш?! А ще ми компенсираш ли стотачката (че и повече) за експериментите ми тази година?
Не, нали? И аз така си мислех...
За какво е тази стотачка?
Ами за селективна хранителна среда (какво ли е това животно?).

Иии, тук съм сложил новите субтитри, старите, които писах за филма не са UTF-8 и излизат на шльокавица.

Въобще едно време бях разбрал, че оригиналният принцип на д-р Райф със скаларни вълни работи. Науката го използва за да трепе всички бактерии и не подбира - но принципа е този!

Пуснах 1 филм по-горе за работещи принципи против рак.
И открих, че принципа на д-р Райф работи
не само на ниво вирус/бактерия,
но и за целият раков тумор в съвкупност !!!

Обаче дори да разрушите тумора, вирусът на рака остава в кръвта - пак справки д-р Райф. Така, че, това е половинчато решение - да топиш тумори.
Което за ФарМафията си е супер, но не за мен.

А'й ся' тук всички направете брейнсторминг, използвайте и GPT-та всякакви и ми кажете, какво е това второто нещо!? Или пък първото?

Или ще докажете, че съвъкупно сте основно лаладжии. Дори Пикси много ме съмнява да се оправи с материята. Какво остава за дежурните пенсии кибици...
(Да търсиш СЕ-ту в гравитация и механика, е все едно се се поставяш над Леонардо, Архимед и пр. Но пък си чакаме гравицап-а.)

Защо ви държа такъв тон ли? Най-малкото защото вече съм самодостатъчен по темата. И съм разбрал, че
тук не е място, където да се съхранява истината...

Който с каквото ми е помогнал - помня!

Кога мога да съм им полезен?
Казва ли ти някой, смееш ли да попиташ...

И изобщо не виждам по-ценно (и по-коварно) откритие за човечеството от възстановяването на оригиналното "райф" лечение.

Ето отново линка със съвременните субтитри за филма:
https://mazeto.net/index.php?action=dlattach;topic=2774.0;attach=54874

Неактивен lz2sdc

• Неактивен
    • Stel Page's

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
  • Vae victis !
« Отговор #433 -: Май 11, 2025, 06:18:05 pm »
Не четеш внимателно.

Работещите честоти са от 1936 г. Те са доказаните.
Другото е инженерна работа, да не може да се хване логиката на процеса...
И от там и никаквите резултати.

Dr. Rife's True Original
Frequencies

https://rifevideos.com/dr_rifes_true_original_frequencies.html

Оригинал: https://rifevideos.com/pdf/pdf_files_for_rifevideos/rife_ray_4.pdf

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
  • Vae victis !
« Отговор #434 -: Май 12, 2025, 05:07:36 pm »
Понеже е важно, поствам и тук:

https://vk.com/video200145202_456242164?ysclid=ma5k7xpf9d448184967

ПОДАВЛЕННЫЕ МЕТОДЫ ЛЕЧЕНИЯ РАКА.
ЧАСТЬ 1

https://vkvideo.ru/video200145202_456242303

Подавленные методы лечения рака. Часть 2

Бонус: https://vkvideo.ru/video200145202_456242304 Вакцинация является причиной рака