От Гаража, цитат на Кадуцея:
... Засякох три стоящи вълни с много наситена позитивна енергия, между тях беше по-слабо но пак +. Изобщо, потокът се разпространява на вълни и най-мощните такива стоящи са приблизително на 10-15 см, 25-30 см и 50-55 см. Обхватът на силната зона пред лампата беше около 90 см., а целият до около два метра и нещо...
Така, начи все пак това дет излъчва тоя уред са вълни...
С'я аз пак задавам въпроса "Как тези вълни ще се уловят от камерата, как ще се енкоднат, как ще се предадат по нета и как ще се излъчат от монитора на "другия край на жицата"?
Ако приемем, че има смислен отговор, то и пред монитора който излъчва картинката на скайпа, и там ли ще има "три стоящи вълни"? Зависи ли къде е поставена камерата която снима лампата, тоест разстоянието между лампата и камерата ще влияе ли на местоположението на стоящите вълни, дет уж ще се излъчат по телевизора на гледащия?
Влияе ли разделителната способност и броя цветове на екрана върху ефекта? А честотата на опресняването на монитора? Докъде може да се намали разделителната способност на предаването, и може ли тя да се сведе до 1 х 1 пиксел, демек до една лампа? Ще има ли ефект, ако образа е черно-бял?
Ще има ли ефект, ако видеото се запише на диск и се гледа не "на живо", а след време? Ще има ли ефект, ако не е видеопредаване, а е снимка? А ако видеото се прожектира с проектор на екран - проектора или екрана ще са "излъчвател" на енергията?
Изобщо ... има толкова много въпроси, които съм сигурен че ще останат без отговор... само ще ми бъде обяснено как съм трол и само развалям хубавия мохабет дет си го спретват някои хора...
P.S. Кадуцей, нали беше купил уред, който мери такива неща? Що не сложиш някаква снимка с неговите показания - примерно как излизат извън скалата?