Алтернативни енергоизточници > Електромагнитни и импулсни мотори И генератори

Rotoverter

<< < (24/35) > >>

Maistora52:
Положението е горе-долу следното:
Г-н Танев2010 е от Варна, кв. Владиславово. Там някъде му е лозето и лятото седи на теферич край бунгалото си.
Има и телефон: GSM- 0887193780.
Да, обаче г-н Танев е вече възрастен (75г.), и освен това едва ли има възможност да снима, и да изпраща или да качва тук и там снимки и схеми...
Просто ние по-младите, трябва да свършим тази работа...
Ето, може и нищо да не се покаже, но поне може да се види - на поднос стои и чака.
Поне с тая 200-годишна физика ще стане ясно какво е положението!?
Хайде Варненци! - обаждайте се на мен на Лични или директно на г-н Танев2010.

coke2k:
Dymelsoft  - от къде си? (отговори на лични ако искаш) На мен Варна ми е на 200 км , но не е проблем да си направим една среща там - предполагам, че не те притесняват разстоянията в България и съвместно да отидем да измерим да видим и да констатираме каквото е необходимо. Съответно ще поставим информацията обобщено, точно и истински във форума. Разбира се ако Танев е съгласен да я сподели. Това зависи само от него

krasias:
Здравейте, valex е от Варна, ако има време и възможност може да провери. На него можем да разчитаме, бива си го по техническата част.

Maistora52:
То и други има от Варна, но трябва да се "навият" да действат.
Позволявам си да дам отново публикувани вече точно преди една година от г-н Танев2010 негови координати:
...
"Намирам се: гр.Варна  кв. Владиславово Целогодишно живея на  лозето, където е и  работилничката ни. GSM- 0887193780. Обадете се, за да ви посрещна, иначе няма да се оправите. Имам и прекрасно вино.

Хайде отпразнувайте Нова година и заповядайте! Може пък заедно да успеем?  Ще ви  чакам - обадете се! Минчо Танев.   е-мейл  tanevi2010@abv.bg  потреб. име  tanevi2010
...
ЕЛАТЕ   при мене, за да ви покажа 4 годишния си труд (вече 5г.).  С още един стругар  сме направили за това време  49 (56) репликации.  При много от тях  сме влагали свои идеи  и комбинации.  Целта ни е  да  направим  чисто  магнитен  мотор."

GreenHulk:
Според мен е хубаво да се проверят 2 неща - колко максимална консумация може да има на изхода, и колко време може да работи системата без да е пуснат двигателя ( тоест за режима на самозахранване)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия