Алтернативни енергоизточници > Електромагнитни и импулсни мотори И генератори

Rotoverter

<< < (33/35) > >>

GMG:

--- Цитат на: tanevi2010 в Януари 12, 2015, 09:15:49 pm ---  ЗАГУБИТЕ   са  около  2квт.

--- Край на цитат ---
  Това как да се тълкува, при положение, че се спира по желание?

tanevi2010:
Здравейте  ,  колеги  , форумци!  В отговорите   ви   , ми се  струва , че ме  бъркате  с  някой  друг. Хайде  още  малко  почакайте   и   аз  подробно ще  ви информирам  точно за  резултатите  ,  защото  много  мразя  хвалипръцковците ! За добро  , или  зло , ще ви  разкажа  всичко -   ако  е  положително ,  да  ни  следват  другите  ,  ако ли не -  защо да хабят труд , пари и  нерви  да  репликират   мъртво родено ?

tanevi2010:
Според   Радико    всичките  показани  в нета  ротовертери  са   машини  без бъдеще .  Би  ли  предложил  изменение  , което да  направи  ротовертера  самоподдържаща се  машина ?

mi68:
Здравей колега tanevi2010,
Ротовертер с две униполярни машини, първата двигател втората генератор, модел Тесла.

Радико:

--- Цитат ---Би  ли  предложил  изменение  , което да  направи  ротовертера  самоподдържаща се  машина
--- Край на цитат ---
Това е все едно да ти кажа tanev Предложи как да направиме суха вода. Двамата да си разменяме една пачка банкноти, като при всека размяна всеки от нас вади по банкнота от пачката Обаче ние си разменяме така ловко,така резонанснооо  пачката че тя вместо да намалява расте. това вижда ли ти се възможно. Ако това е възможно значи и ротовертера е възможен, защото двата процеса са на идентичен принцип. 

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия