Алтернативни енергоизточници > Електромагнитни и импулсни мотори И генератори
Rotoverter
teofilius:
Ротора на двигателя може да бъде накъсо даден сиреч да не е навит. Аз с такъв експериментирам. Обикновените електромери спокойно могат да се въртят назад. Можеш например да вържеш от изхода на обикновен траф на 12в например но който държи на ток, двата изхода към входа и изхода за фазата на електромера и той ще се завърти назад. Това е защото електромера реагира на ток а не на напрежение. Е ако се ускори въртенето в нормалната посока, просто разменяш мястото на двата извода на трафа. Това сме го правили с колегата и става без проблем....
venvel:
Имам конкретни резултати с ел.двигателче 220 В, 0,21 А, 32 Вт от вентилатор. Първоначално експериментирах с един траф 220/18 със закачени последователно кондензатори с различен капацитет. Комбинарах ги последователно и паралелно за да имам по-голям набор от стойности. Най добър резултат се получи с 3 до 4 мФ. При напрежение около 18 В на входа на двигателя се получи 28,7 В.
След това избрах кондензатор от 10 мФ и заедно с един реостат включих двигателя директно към мрежата. Получи се следното:
Вход - 226 В , 0.24 А ; Изход - 248 В , 0.24 А или отношение Изход/Вход = 1.097 без отчитане на загубите в реостата. Ако прибавим и тях, а те са ориентировъчно около 10 Вт при 175 Ома се получава към 1.28 или 128%. За справка ако се включи двигателчето през реостата без кондензатора напрежението е около 200 В при 225 В на мрежата.
Това засега. Ще пиша пак ако имам успехи.
mimo77:
Здравеите,
Много е интересно това устройство и по-точно резултатие, които се получават на базата на измерванията - по точно удивително високия КПД.
Аз не съм много голям специалист в областа на електортехниката, но независимо от това си мисля че за да бъде добре защитена една теза тя трябва най-малкото да бъде подложена на съмнение и да се види до къде ще издържи.
В този аспект, базирайки се на мойте неголеми познания в електротехниката бих искал да предложа една нотка съмнение:
Резултата се базира на измерване на тока и напрежението. Измервателните уреди измерват при определени уги условия. Например формата и честотата на сигнала (при променливи величини).
В нашия случаи дали това има значение?
Възможно ли е да има някакви неточности при самото измерване?
Благодаря Ви!
P.S.
Към модератора:
Аз не отричам нищо а просто искам да получа повече информация за да отхвърля съмнението което имам.
Или може би не трябва да се съмнявам в нищо ?
jantar:
:)
Един може да сгреши,
но толкова много хора - едва ли.
:)
Важното е да не излиза от резонанс двигателя ( да работи с постоянно натоварване).
А ако се свърже изхода на алтернатора с входа на инвертора и се махне акумулатора, и установката се продължава да работи ( да кажем няколко дни) - грешката е вярна ;) КПД>1
venvel:
Не можеш предварително да предвидиш с какво напрежение ще подкараш двигателя. В конкретния случай са били достатъчни 140В, но в друг случай може да е различно. Аз успях от 117В да го вдигна на 220В. Има много фактори като например кондензатора(кондензаторите), който ще използваш, типа на двигателя и намотките и т.н.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия