Привет!
Нов съм не само за Вашия форум, но и за интернет пространството. Относно темата на форума, мисля, че е характерна за средностатистическия шофьор: минимум вложения - максимум ефект, което одобрявам и се надявам да е възможно.
В личен план: наскоро смених колата - слязох от дизелова фиеста и се качих на бензиново рено, като му сложих и метанов инжекцион. Монтьорите /евала майстори/ успяха да съберат в малкия багажник една 60 литрова бутилка, но я качиха нависоко, заради резервната гума и се оказа, че бутилката е на 1-2 см. от магнитите на високоговорителите, монтирани в задната част на купето, така че обработвам горивото с някакво магнитно поле, но не знам дали е полезно или вреди на работата на двигателя. Също така не знам дали ако махна говорителите ще има някаква разлика или те вече са намагнетизирали бутилката. Затова мисля да оставя говорителите и да експериментирам с тематична музика, както Масару Емото с водата: първото зареждане на бутилката с класическа музика, второто с хеви метъл, третото с рок балади и т.н. /ха-ха, шегичка/. А може би не?
Тази ситуация породи у мен съмнения дали не е необходима някаква предварителна диагностика, ако е възможна, която да установи дали уредите в колата, които излъчват някакво магнитно поле влияят на горивния процес. Съществува ли такава измерителна техника или друг начин /например радиестезия/ и някой правил ли го е досега?
Прочел съм целия форум и смятам, че някои от неуспешните /необяснимо защо/ опити с магнити по горивопровода са именно от такова естество.
Интересувам се някой има ли информация за обработка на метан с магнитно поле, предимство или недостатък е газообразното гориво, от значение ли е монтажа на метановите дюзи/при мен включването е на 2 см. от бензиновите дюзи/, някой експериментирал ли е с електромагнити и промяна на силата на магнитното поле с промяната на скоростта на движение?
Благодаря за вниманието.