Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Жива вода

<< < (9/33) > >>

aviv:
Само да споделя от опит още нещо.
Скоро сменх електридите на да3. Единия доста корозира. Сложих от неръждавейка.
Резултат- водата вече не се пени и почти не сменя цвета си. Има утайки, но трябва да се вгледаш.
Мъртвата е бяла а живата леко жълтее.
Врене на работа 25 мин. И електрода на живата вода не се отлга варовик за сега не се вижда.
Ползвам кана брита за филтриране на след водомера имам магнит и водата която ползвам от много време е мгнитна. За една година само леко побелява нагревател на кана за затопляне на вода.

teofilius:
Ако електрода за живата вода е от сребърен роводник ще е най-добре

satanasko:

--- Цитат на: aviv в Февруари 27, 2009, 01:29:31 pm ---...Мъртвата е бяла а живата леко жълтее....

--- Край на цитат ---
Точно обратното е:
Живата вода е на "-", има нормален цвят, леко мътнее и не мирише на нищо.
Мъртвата вода е на "+", има леко жълтеникав оттенък и гадна, подобна на кислол миризма.
При общо количество в съда около 2,5 литра (отрязана 5 литрова туба от мин.вода) трябват поне 15-20 мин. и тогава определено се вижда, и помирисва коя вода каква е.

aviv:
Да напиша резултата с пиенето на живата и мъртвата вода.
Имаш хронична мигрена след спиране на болкоуспокояващите минах на хомеопат без особен резултат. Тогава спрях и тези хапчета и опитах с водата. Повече от месец мина и глава изобщо не ме е боляла ни най малко. Воата я пия от около 2 месеца. Паралено с това имах и хрема която не смятах за проблем беше си ит давна както и главоболието. Та и тя престана носа не тече вече, а сливиците станаха пъти по малки бяха все възпалени. Дано това да насърчи накой с подобни оплаквания.

mzk:
Призовавам всеки, който има някакви резултати да бъде по- конкретен. Не съм специалист, но за възпаления може да се прави гаргара (жабурене) с мъртвата вода, след което се изплюва.

Не правете експерименти със самите себе си.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия