Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Жива вода

<< < (11/33) > >>

teofilius:
Сложих книгата в тази библиотека http://dox.bg/files/dw?a=e674f95749 
Тук ще е активна за постоянно.

krasi1964:
Здравейте,
бихте ли ми препоръчали какъв апарат за жива и мъртва вода да си купя. Явно не е много трудно човек сам да си направи, но аз съм абсолютно "боса" по темата и нищо не разбрах от описанието и схемите. Явно няма да се справя сама. Бих си закупила и направен от някой от форума, просто искам да е добър, направен като за себе си-сребърна жичка и т.н. Притеснява ме че в тази, най-популярната кана, която повечето хораси купуват единия електрод се разяжда- със сигурност не бива да е така. Четох и за руски апарати, но и за тях нямам подробна информация- кой си заслужава да се вземе за домашна употреба. Моя приятелка ми каза ,че нейния стоматолог ползвал такъв, но  не можа да ми даде по-подробно описание. Някой беше споменал и за доктора от Троян- знаете ли , дали той прави по поръчка ?
Благодаря предварително

caduceus:
Д-р Нешо Нешев от Троян прави домашния вариант с брезентовата торба. Практикува също акупресура и рефлексотерапия на стъпалата освен лечението с жива вода. За съжаление е вече доста възрастен, 70 + и не знам още дали приема хора. На който иска ще му пусна на лични тел. и адрес.
Апаратът както сме обсъждали вече лесно може да се направи - диод, две неръждаеми пластини, глим лампа от бойлер, кабел с щепсел и малко плексиглас + брезентова торба и стара туба от мин.вода :)  Цена на материалите - няколко лева
Поздрави

Petrana:
Изпратете ми моля Ви координати на Доктор Нешо Нешев на лични kantarina@mail.bg Предварително Ви благодаря

caduceus:
Вижте си пощата - пратих инфото

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия