Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Жива вода
waseko:
--- Цитат на: altium в Февруари 27, 2009, 10:20:13 am ---Аз бях правил схема на Zapper с 555. Още пазя фотошаблона, да ти пратя някоя платка да си сглобиш? :)
Ще направя отделна тема специално за Zapper, за да видим дали има ефекта, който толкова хора твърдят че има.
--- Край на цитат ---
Може ли и аз да се сдобия с платка за Зепер-аи кратко мануалче,че не съм много на ти с електрониката.ПОздрави,Васил
Sound:
Здравейте, цял късмет си е че попаднах на този форум и реших и аз да направя устройство за жива и мъртва вода. Устройството ми работи т.е. работеше защото на ред е следващия вариант. Основното за първия вариант: Изправител по схема "ГРЕЦ". Така се осигурява облекчен режим на диодите и 50 Hz честота на пуслиращ ток - при мен е "ГРЕЦ" блок 400V/8A. Блока е монтиран на капака на алуминиевата кутия на захранването оформено като самостоятелен блок. От там правия ток се подава към електродите на устроиството през ампермер. Големия съд е стъклен, малкия е керамичен без глазура. Електродите са от неръждаема стомана стандарт 304. Ето и първите резултати: 120V, 50mA, 7.3pH в началото; 200mA, 2pH мъртва вода и 12.8pH жива вода след 15 минути. Жива вода - мека на вкус, бистра, без миризма. Мъртва вода - кисела на вкус, бистра, без миризма. Много съм балгодарен на форумците за стартовата информация. Експериментът продължава!!!
Sound:
Здравей vdomov. Много интересна постановка на автора. Жалко че не мога да си поръчам тази книга защото съм далеч от България но при следващо идване непременно ще я потърся. Всъщност мисля че "ниска минерализация" и "ниско съдържание на калциеви йони" са все характеристики на "меката" вода.
johnny_fx:
--- Цитат на: vdomov в Ноември 19, 2009, 09:27:07 pm ---искам да споделя какво пише украинския автор Николай Друзяк в книгата си
--- Край на цитат ---
Навсякъде е пълно с противоречива информация. Един казва едно, друг точно обратното.
Аз от няколко месеца пия алкална вода и през това време се разболях веднъж от грип, но ми мина за 3 дена. А иначе обикновената настинка ме държи седмица и повече. От както пия жива вода, не ме е тръшвало нищо освен този грип. За мен определено има положителен ефект именно от алкалната вода.
vitan:
--- Цитат на: johnny_fx в Ноември 19, 2009, 10:46:55 pm ---От както пия жива вода, не ме е тръшвало нищо освен този грип.
--- Край на цитат ---
Аз пък откак пия пия много изворна вода, директно налята от извора - гриповете само за няколко часа се опитват да ме стигнат/постигнат, ама не могат :)
Колко по-жива вода ви трябва?!?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия