Задължително прав ток. Схемата с двата таймлера 555 също дава прав ток, пакети от инпулси. Пакетите служат при увеличаване на тока водата да не загрява. Тук проблема е при получаване на резонанс между клетката /електролитен кондензатор/ и дросела, като се варира в честотата или индуктивноста. Електролита си изменя параметрите и резонанса пропада. Не можах да накарам клетката стабино да работи и се отказах от тази схема. Вече
писах, пробвайте с трансформатор на Тесла газопроизводството е видимо поне 3 пъти по голямо. Ток с много висока честота и интересното е, водата не загрява. Не мога да си обесня за сега защо. И без никакъв електролит, дейонизирана вода само.
Хубаво де - ама ми беше интерестно що при мене не тече ток въобще след транзистора... Можеш ли да приложиш снимки на осцилоскопа за изхода на твоята платка с 2х555 ? Използваш ли нещо въобще след платката или тя е вързана към клетката директно.
За трансформатора на Тесла - ОК, ама:
1. според форумци от другите чужди форуми - самите те успяват да направят клетката със схемите на Stanley MEyer да произвежда 2х 3х пъти по Фарадей. А самия Meyer говори за 20х пъти повече газопроизводство.
2. другото е че тоя траф е голям и труден за направа и употреба - все пак (поне моята) идея е да се употребява това в кола.
3. Не съм запознат трансформатора на Тесла, но говориш за голяма честота - колко голяма ? За резонанс на водата мисля че говорим за честоти от около 2 - 50 Khz (линк:
http://www.geocities.com/ResearchTriangle/2888/freq6.html). При Mayer обаче идеята не мисля, че е резонанс, по скоро стресиране на водните връзки с този влак, може би бъркам.
4. Говориш за увеличаване на ток при 2х555. Колко ток ти хабеше клетката ?
Поздрави!