Алтернативни енергоизточници > Електромагнитни и импулсни мотори И генератори

Генератор на Chas Campbell

<< < (6/9) > >>

madsatbg:

--- Цитат на: atos в Декември 18, 2014, 01:36:55 pm ---Не се хабете, момчета:)
juliang и dymelsoft го обясниха подробно - от това повече няма накъде!
Който не ги е разбрал, значи не е чел!

--- Край на цитат ---

Здравей atos ,

би ли го обяснил по простичко, ама със:

Модератор:
Оборете ни с разработка. Не си чешете езиците.

Някой си като дете... бла бла бла.....и къде са разработките които доказват , че не става???
Всички доводи са ИНТУИТИВНИ.
Може и на лични.

juliang:

--- Цитат на: wendala в Декември 18, 2014, 05:50:54 pm ---https://www.youtube.com/watch?v=wdodjuVC45k
https://www.youtube.com/watch?v=U8v7ZQiGSgE

Това не е ли едн вид маховик?

--- Край на цитат ---
Това малко прилича на творението на Майстора52... леки импулси, вкарвани в системата в подходящия момент и добро лагеруване водят до учудващи резултати :)

juliang:

--- Цитат на: madsatbg в Декември 18, 2014, 07:25:43 pm ---Здравей atos ,

би ли го обяснил по простичко, ама със:

Модератор:
Оборете ни с разработка. Не си чешете езиците.

Някой си като дете... бла бла бла.....и къде са разработките които доказват , че не става???
Всички доводи са ИНТУИТИВНИ.
Може и на лични.

--- Край на цитат ---

Няма теоретична постановка, която да доказва че нещо е невъзможно. Това е постулат - никой не може да извърти всички възможни варианти за да докаже че идеята не работи.
Докато един действащ модел е нещо, което доказва със сигурност, че даден процес е възможен. За съжаление такъв няма. Клипче в тубата за съжаление не се брои - имам френд дето бачка като видеомонтажист и няма да ви казвам за 2 бири какви неща може да направи :) Ще летя седнал върху тоалетна чиния из целия хол, и видеото ще е неразличмо от действително.

madsatbg:

--- Цитат на: dymelsoft в Декември 18, 2014, 10:47:31 am ---Хора, убивате ме. Хайде направете го и изкарайте СЕ от това и за веднага давам 10000 лв. И си късам дипломите :) .

--- Край на цитат ---

Здравей dymelsoft,
Ако си сериозен, дай заедно, със тези 10 000 лева / не всичките /, да подобрим Ротовертера който съм направил.
СЕ не обещавам, но със няколко стотици вата можем да добием няколко киловата.
Ако проявиш интерес заповядай да видиш какво съм постигнал.
Необходим ми е един честотен инвертор и в последствие един нискооборотен генератор на постоянни магнити за да продължа.

dymelsoft:
madsatbg, ако ти наистина си сериозен, веднага след празниците мога да заповядам където кажеш. Само искам да ти кажа, че до момента съм похарчил много пари в лични мои разработки и реплики на каквито се сетиш проекти, включително и такива с магнити и резултатите са красноречиви - нямам СЕ, нито повече енергия от вложената. Истината е, че когато видиш нещо на пръв поглед логично и се втурнеш да го правиш, в процеса на работа веднага лъсват истините и неминуемо стигаш до реалността. Това, което си сложил на снимката не ми прилича на коментирания "Генератор на Chas Campbell" тук. Както обясних по долу тази глупост за мен е пълен фарс и за никаква интуитивност не може да става дума. Ясно предложих тези пари за работеща реплика на въпросната идея /ел.двигател, ремъци, купчина ролки, маховик и генератор/ която да произвежда повече енергия от вложената. Имам достатъчно апаратура, за да проверя това възможно най-категорично. 
П.С. В момента продължавам да правя експерименти, луд умора няма :), но през механичните играчки /усилватели на мощност, инерционни машини и др./ вече съм минал по този път. Ако все пак искаш, нямам против да пишеш на лични.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия