EDM electronics, ти явно не си запознат с трудовете на Стефан Маринов и не знам защо говориш за тях като за нещо незначително. Ако не знаеш, Стефан Маринов е учен - завършил е и физика, работил е и в БАН. Има множество научни публикации и е цитиран по цял свят. И освен това е пионер в област, считана от официалната наука за несъществуваща по принцип. Перпетуум мобилето е обявено за невъзможно преди повече от 200 години. А нашенецът дръзва да се противопоставя на общоприетите догми с риск да го обявят за луд. За него научната истина му е по-важна, отколкото мнението на статуквото. Той с множество експерименти доказва несъстоятелността на теориите на Айнщайн и така си спечелва врагове в научните среди. Като знаем как се управлява науката и в наши дни, можем да си представим какво е било положението при социализма. Освен това, Стефан Маринов е бил много свободолюбив човек и не се е подчинявал на системата, задушаваща творческата инициативност на хората. Да не говорим, че световната конспирация в енергетиката повече от 100 години зорко следи информацията за свободната енергия да не се разпространява като при това не се спира само до унищожаване на книги, но и на техните автори. И това за мен не са догатки, а направо личен опит - дори сега имам индиректни заплахи в медиите. Това става чрез тъй-наречения "езоповски" език, за който споменава и Стефан Маринов. Аз дори смятам, че аналог на смъртта му можем да видим в някои филми, направени години по-рано. Въобще някакви нахалници ни режисират много здраво и докато се усетим губим битката поради подценяване на тяхната подлост и коварство. Те печелят играта, защото са многобройни и добре организирани. Тя посредствеността по принцип е по-многобройна от броя на талантливите хора.
цитат на EDM electronics
Ако аз бях убеден в някаква собствена теория за СЕ, сън нямаше да ме хване, отпуск щях да си взема, но докато не си видя теорията на практика, нямаше в никакъв случай да я тръбя, защото ето така щяха да питат хората сега.
Всеки прави каквото може. Аз смятам, че на мястото на Стефан Маринов, друг човек не би постигнал и една десета от неговия труд. Не забравяйте, че при социализма дори не можеше да се пътува в чужбина, а той е напуснал България, живял е в САЩ, Италия, Франция и Австрия. Ходил е по научни конференции и сам е организирал такива. Според мен България трябва дори паметник да му направи като борец за свобода и новатор в науката от световна величина.
И не си мисли, че като си вземеш отпуск и веднага ще направиш източник на СЕ. Все някакви пречки ще трябва да се преодоляват - или парите няма да стигнат, или някой умишлено ще попречи. Аз съм нагледен пример - имам теория от преди три години, която смятам за работеща, имам финансови затруднения и враждебно настроени противници. Но наскоро измислих нещо ново и изключително евтино, така че ако не успея, то ще е по причина само на конспирацията. Мога обаче да "я" информирам, че съм си подредил нещата във вид, неудобен за крадене. Освен това съм се обозначил с името си и вече не могат да ме заличат анонимно и тихомълком.
Декларирам също, че не се занимавам с никакви рискови дейности и вероятността да ми се случи инцидент е нулева. Задайте си въпроса защо за смъртта на Стефан Маринов не е съобщено по медиите. Отговорът е - за да не се шуми около личността му и най-вече за научните му трудове, пропагандиращи възможността за направа на източници на свободна енергия. Не е лошо да се замислите също защо гръмна толкова силно трафопост в Бургас. Това е част от "играта" - общественото мнение да привикне към такива събития. Да се надяваме, че подобни неща няма да се случват и в центъра на Габрово, където творя аз.
Прилагам файл от книгата на Стефан Маринов "Divine electromagnetism", където ще видите снимка с една от машините "Тестатика" и до нея съм сложил банкнота от 20 лева за да видите как конспирацията работи със символите. Колелото със спиците е същото като на "Тестатиката", а полудискът с трите сегмента е почти копие на такава моя рисунка в писмо до Стефан Маринов. Той Еленко Ангелов може повече неща да ви каже за символиката по банкнотите.