Схемата е проста- кемтреилсите предизвикват замърсяване, държавите биват замърсени над стойностите на разните еко организации, задължават ги да купуват еко суровини каквито те кажат и от каквито те ще спечелят, или да строят пречиствателни съоръжения, като тези еко суровини не са чак толкоз еко- тего караме с безоловен бензин, от което се вдигна цената му, а дали замърсява по- малко- не знам. Знам, че е еко.
ако нещата не вървят, държавите биват обвинени, че замърсяват атмосферата и спомагат за парниковият ефект и със средствата спечелени по този начин финансират кемтреилсите. Въртележката е като всеки друг бизнес на държавно ниво.
Не знам от кога следите небето, но аз откак разбрах за тези неща преди 7-8 години целенасочено го следя и виждам какво се случва след тях. Въздухът не е перманентно замърсен. Той е замърсен само след пръскания- да речем ден или два след тях.
Когато дълго време не пръскат не вали дъжд. Когато след дълга пауза запръскат, се случват странните дъждове напролет и на есен- гледаш как дни наред кротко вали, но е топло и е пролет. Дъжда има характер на есенен дъжд, но времето е топло, а сезона е пролет. Есенно време, пък, гледаш бури и светкавици и гръмотевици, вали като из ведро и на фона на това студ!
Когато пръскат често, дъждовете са странни, ако е зима са странни мъгли, които оставят матови следи по стъклата, уж водни, но като позабършеш с кърпата виждаш някакви тъмноти прах, чернилка рядко.
Винаги когато премрежат небето, 2-3 дни след това ако са го правили често преди това не личи много, но пак гледаш някакво такова уж слабо слънце, не оставя сянка дори, а прежуря, прежуря, температурите над 40-45 градуса и новините дават яко слънчасали възрастни хора.
На фона на това, когато не прижуря- летни бури дето не са виждани и от бабите ни.
Зимите омекнаха.
Сега тая есен и зима като не пръскаха- тего- зима и полувина и нагоре! Дойдоха си нормалните зими. Достатъчно е просто да се заглеждате в небето и да отчитате какво става след пръскане.
Метеоролозите напоследък станаха изключително прецизни- бръкнете в интернет и ще видите след месец на днешна дата какви ще са температурите и колко ще е облачно!
Те спътниците станаха много и всичко се следи, ама чак па толкоз.... шме извините! Има достатъчно некадърни метеоролози, които биха объркали нещо, а и виртуози да бяха всичките до един, да ти предвидят нещата за седмици и месеци напред- шме извините. Това е въздух!