Алтернативни енергоизточници > Механични, гравитационни и хидродинамични устройства
Инерционен двигател
ddimitroov77:
това което си написал е самата истина. Условието е да се въртят по малко части за да са по-малко загубите. Прика4ил съм загубите на 2,5 кг, 150 мм "желязо което се върти с 350 Нм, през 1 сек си сменя посоката.
това което съм прикачил като втори файл е линеен магнитопровод - за линеен генератор...
очаквам идеи за реализация :)
може би подвижната котва е най-сложна: лека, крехка ....
varvarin:
Идеята ми е проста. Вземаш модула който си направил със зъбчатките и дисбалансите и вместо на еднопосочен съединител го монтираш на оста на автомобилен алтернатор, така че като заработи да върти оста наляво-надясно на някакъв ъгъл. Корпуса на алтернатора го закрепяш здраво за да не избяга :-) Пускаш възбуждане на алтернатора и на изхода имаш изправено напрежение (когато се затресе модула разбира се). Това че оста не прави пълен оборот и че се променя постоянно посоката не пречи на алтернатора да генерира, просто трябва поне с една стъпка да мръдне оста в едната и другата посока. Мисля че така е най лесно да се направи връзката от това устройство към генератор. Ако вземеш да изработваш линеен генератор ще е доста по голяма играчка, алтернатори под път и над път, само трябва да измислиш как да закрепиш модула на оста му.
Масата на цялото устройство което вибрира вече е друга работа. Ротора на алтернатора е около килограм то зависи и от алтернатора де. Освен това колкото и леко да се направи всичко електромотора който върти дисбалансите има също някаква маса, която не може да се ограничи много. При тебе електромотора на модула ли е монтитан или е фиксиран към корпус? От снимките не мога да разбера точно...
Поздрави!
ddimitroov77:
това което предлагаш е най-бързото и най-бързото и най лесното за направа, но масата е голяма. Тегло на ротор+ лост+лост. Лостовете може да са дуралумий, но остава 1кг ротор който минава през шарнири. За да са износоустойчиви и да има 10 000 часа живот трябва да са по здрави, от стомана и т.н. - -> теглото се увеличава! Руснака предлага да се "клати" само магнитопровод който е с тегло около 200 г (по мои предположения). Мотор още търся: 12 или 24 В, около 200-400 вата, 3000-4000 оборота!!!. Не мога да намеря подходящ. Има голяма промяна в устройството. Правим някои части от дуралумий, други се намалят до минимума. Скоро ще побликувам снимки, може и клипче. Очаквам предложения за ел.мотор - стар, нов, от магазин, от човек - само да е поне 0,3 Нм до 0,5-0,7.
Поздрави,
Димитър
varvarin:
Струва ми се, че моторите които въртят перките пред радиаторите в автомобила се вписват в изискванията ти. Има на 12 и 24 в. оборотите им достигат около 3000 без перка. Четейки описаното от руснака ми беше дошла идея да се използват 2 стъпкови мотора които да са сфазирани по определен начин и да въртят директно дисбалансите без да има разни предавки. Това обаче е доста трудно за изпълнение в любителски условия.
Проблема с големите маси така или иначе ще изникне при по мощни устройства. Аз мисля че масата не е проблема на устройството. Енергията която се поглъща от масата при задвижване се връща като полезна работа в изхода със някакви загуби естествено. Масата е еквивалент на кондензатор който се зарежда с енергия и после се разрежда. Не знам дали руснака някъде не бърка в разсъжденията си... Би трябвало да се усети при постановките.
Успех!
ddimitroov77:
sega пробвахме с такова моторче - от перка за радиатор за москвич, но му загряват втулките. не мога да открия данни за такива двигатели в нета - всичко е каталожно според модела кола и модел двигател. Оборотите може да са 3000 но си има и товар. Теглото е важно за намаляване на разсеяната енергия. Може да се акумилира в Пружина, но е доста финна работа да избереш пружина според обороти и т.н. Руснака се е сетил за много неща (пък и пробвал). Моторчето трябва да е вибратора хванато за да помага за върт. момент. Пример 3000 об. в мин са 50 в секунда х 5 градуса = 250 градуса в секунда "предверие" т.е. + 42 оборота в повече - безплатни.
Варианта с моторчета в края и синхронизирани е много добър - строителните вибратори имат фабрични синхронизатори : за да могат примерно 10 вибраторта да синхронизират вибрация на една плоскост - вибросито, силуз или др. но са много тежки. амплитудата им е малко, ако се увеличи може би няма да издържат роторите (лагерите са предвидени според мен). Трябва лек мотор с върт. момент, обороти и т.н. Линевич препоръчва ел. мотор от аеропланер: тежат 300 г и могат да достигнат 1,5 - 2 кВ. Аз съм доста скептичен за издържливостта и охлаждането на тези мотори (все пак летят и се охлаждат сами, имат консумация по около 50-80 А) .
Остана малко до първи нормални проби. Последните смятам че прехвърлиха 1 към 2...но повечето остана в загуби от кинетична енергия.
Поздрави,
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия