Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Еликсирът на безсмъртието и младостта
EDM electronics:
Ctah, благодаря все пак, но дано не е прозвучало, като хвалба. Имам принцип: със здраве хвалба да няма, защото после все се случва нещо. А и щом съм прибегнал до такива крайни методи - глад, значи не ми е било всико наред. И сега не е, но съм доволен /рядко гладувам/, като си представя какво можеше да бъде.
Не се връзвам, искам само да кажа, че един форум не е нито изпит, нито трибуна за манифестиране на знания. Не е важно кой какво е чул или прочел, важно е кой какво е практикувал и какъв е неговият резултат, за да го сподели с останалите, да вземат нещо даром-наготово, за тяхно добро. И не е трудно да се разбере кой всъщност се е трудил в дадена област и кой се прави на Айнщайн - аман.
В тази връзка: впечатлен съм от колегите svetlio760 и velectra. Начинът им на мислене показва, че са се трудили, работили са върху себе си. Надявам се да науча полезни неща от тях.
Бих дал следната формула на хората, които имат някакъв здравен проблем и имат желанието да го решат:
Желанието и вярата най-вече е 50% от работата. Щом тях ги има, то регенеративният процес вече е започнал, по закона за привличането /резонанса/. Останалото е труд, самообразоване, много воля и търпение - години търпение, като желанието и вярата не трябва да угасват. После идва момента в който трудът ще бъде възнаграден :D.
ivobg:
Момчета, не се кахърете напразно!
Смърт НЯМА!
Всичко е само преход, при това в един по-хубав свят, вервайте ми!
А няма да имате нужда от еликсирът на животът!
Вие вероятно ще извършите трансформацията на телата си за да живеете в новия 4-тири и 5- мерен свят!
В момента се променя ЦЯЛАТА МАТРИЦА НА ЗЕМЯТА!
И всички ние волю или неволю, трябва да направим изборът си!
Дали да напуснем играта и да повторим цикълът или да се трансформираме и синхронизираме с новата матрица на земята!
Не искам да се пиша пророк, но една от новите ми дарби е да усещам собствените си времеви линии!
НО дори фактът, че съм със форумът от години, но не съм споделял тези неща с вас досега ,трябва да ви говори, че точно сега е дошло това време!
А животът в новата матрица, ше е доста по хармоничен и приятен!
Ще можете да творите, без да се притеснявате за прехраната или за каквото и да е друго нещо!
Ще бъдете оценявани според делата и мислите си и това ще Ви доставя истинско щастие!
Нима мислите че случайно сте в този ФОРУМ?
НЕ НЕ СТЕ!
Вие сте тук, защото само в група, с обединената ни енергия ,може да се реализира тази ваша (както и моя) мечта:
Да имаме независим енергиен източник!
Да сме свободни от енергийната мафия!
Да можем да творим това което чувстваме ОТВЪТРЕ,
А не това което ни заставя матрицата , да се борим за самото си оцеляване!
И както е казал един много мъдър човек:
" ... И познавайки ИСТИНАТА, ИСТИНАТА ЩЕ ВИ НАПРАВИ СВОБОДНИ"
P.S. За сведение на незнаещите
Това е главният лозунг на ИЛЮМИНАТИТЕ!
Тези, благодарение на които ВСЕ ОЩЕ НЯМАМЕ СВОБОДНА ЕНЕРГИЯ!
Maistora52:
Има стари Илюминати... има и нови такива!
Старите - допреди Майер - са истинските носители на Светлината НА Разума...
Новите - от Майер насам - са обсебилите илюминатната мрежа и създаващи настоящия хаос и ужас за хората по целия свят. Те не са Илюминати - те са световни вампири и разбойници!
Те искат да мрем скоропостижно, да страдаме, да се мъчим, да гладуваме, да им купуваме гадостите, да се избиваме взаимно, ЗАЩОТО ТАКА НА ТЯХ ИМ Е ДОБРЕ.
И да знаете - те си пият Еликсирът на Безсмъртието, а нас ни залъгват с отрови и боклуци!
ivobg:
Благодаря за добавката!
Изключително важно е, да се знае ЦЯЛАТА ИСТИНА!
svetlio760:
Нека си го пият, Майсторе, на всеки един ден му идва реда- на който колкото си му е отредено, моите представи за отвъдното са тези дето се описват в синдрома" Лазар" хора изпадали в клинична смърт и завърнали се от оня свят- те описват положителни и отрицателни изживявания- Някой там оттатък съди хората веднага след смъртта им и възстановява нарушената хармония- така че колкото и еликсир да изгълтат няма къде да идат!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия