Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Еликсирът на безсмъртието и младостта
edin:
На мен лично, еликсир на безсмъртието не ми е нужен. Ако си спомните от къде сте дошли, никога няма да искате такова нещо, а напротив, ще искате да се завърнете у дома, час по-скоро.
Илюминати, имат фикс идеята за вечен живот във физическо тяло. Е, пожелавам им да го постигнат, ама надали. Тях ги чака Сатурн и астероидите му, да им покажат, какво е болка и страдание.
angelmr:
--- Цитат на: giunal в Февруари 04, 2013, 07:28:42 am ---Искам да попитам някой приемал ли е това:-
Еликсир на младостта – това е древна рецепта от чесън и лимон, известна като средство,
укрепващо имунната система, очистващо кръвта и съдовете, отстраняващо запъхтяването, полезно
при отклонения в теглото: прясно изстискан сок от 24 лимона се смесва с 400 г смачкан с различен
способ чесън, удобно е с блендер в част от самия сок в половин литров пластмасов съд от кисело
мляко, и се помества в буркан, желателно с широко гърло. Отгоре бурканът се покрива с лека тъкан
или марля, завързва се и се поставя на хладно място. След 24 дни средството е готово. Може да се
почне приемането и по-рано, но ефектът ще бъде по-малък, чесънът може да пречи на съня, което не
става след пълния срок на получаване на настойката. Преди приемане сместа се разклаща.
«Еликсирът на младостта» обикновено се приема един път дневно преди сън: 1-2 чаени лъжички от
сместа в половин чаша вода, разбърква се и се изпива. Може приемът да варира, да се пробва да се
взема сутрин на гладно, през деня между приеманията на храната и вечер един час преди лягане и да
се стараете да отработите дозата по вътрешното усещане и съня. В началото на приема в стомаха
може да започне революция от разтревожените от еликсира паразити. Позитивно въздействие върху
организма не се чувства веднага, а примерно от 14–20-тия ден. Еликсирът чисти съдовете в целия
организъм и което е особено важно, в мозъка, сърцето, подобрява се съня, изчезва умората и
вялостта, тялото се напълва с лекота и енергия, подмладява се кожата. Силата на ефекта зависи от
качеството на чесъна, в него, по възможност, не трябва да има нитрати. Затова, прочитайки тези
редове, не губете време, купете добър чесън и лимони, направете тази изключително проста смес и
след 24 дни започнете да я приемате. Ефектът значително се усилва на фона на приема на чай от
джинджифил, лимонов сок и мед (рецептата е приведена по-горе) – не в един прием, разбира се.
Еликсира може да се съчетава с приема на други очистителни препарати
--- Край на цитат ---
Извинявайте, че толкова късно видях точно този пост. В момента се занимавам с чесън. Не знам за лимоновия сок, но чесъна е доказано, че съдържа детоксикиращи компоненти. Има дори изследвания макар и предполагам на ранен стадий, които целят замяната на детоксикиращите лекарства, които имат неприятни странични ефекти, със някаква форма на чесън. Все още не ми е известно обаче под каква точно форма усвояемостта на детоксикиращите компоненти в чесъна, ще е най-голяма. И аз се занимавам малко с това, но за съжаление имам известно прекъсване в изследванията. В момента в който имам възможност, ще изследвам и тази комбинация. Обещавам да проверя, има ли по-голяма способност за детоксикация от чистия чесън и да пусна резултатите тук. Само не мога да обещая, че ще стане тази година.
ПС. Не знам дали горното може да се нарече елексир удължаващ живота, но детоксикацията на организъм подложен на сериозна експозиция с токсини (какъвто е един средностатистически градски жител) със сигурност би изпитал благоприятен ефект от приемането на детоксикиращ агент като чесъна, стига да не се превиши някаква безопасна доза. Макар и по-вероятно поожителния ефект да е в дългосрочен план, поради намалена вероятност от тежки заболявания.
GreenHulk:
Ползите от малките гладувания 24-36ч. са доказани опитно ;D - важно да се правят след пълнолуние на разпад на Луната, за да има добър пречистващ ефект. През време на поста много дишане и пиене на гореща вода след това. Хубаво е да се стигне чак да изпотяване - също излизат токсини.
Колкото по-бавно диша едно същество - по-дълъг живот(и обратното също е вярно - по бързо дишане - по-кратък).Бързото дишане е вредно. Правейки редовно упражнения с дълбоко дишане това постепенно може да доведе до естествено забавяне на ритъма на дишане. Чрез дълбоко дишане дори освобождаване от бръчки. Това също е пречистващ метод.
Може да се работи и с подсъзнанието. Хората остаряват и по внушение - че ставайки по-възрастни стават и по-стари външно. Съответно целенасочено депрограмиране с положителни самовнушения - "Подмладявам се!"
Също за подмладяването има значение достатъчното зареждане на мозъчните клетки с кръв и енергия. Концентрирайки се на даден мозъчен център - примерно на върха на главата - повече кръв и енергия може да започне да приижда към него и функциите да са по-активни там.
Аtos:
А с чесъна можем да се предпазим и от уроки, вампири, че и караконджули...че даже и от хубави девойки (грозните чесънът ги привлича)... ;D
svetlio760:
У всяка жена има по нещо вампирско и нещо студенокръвно- бегат от чесън и обичат да се гушкат на топло!!! ;) ;D Човек се замисля и за междинното звено между маймуната и човека- разликата ни с маймуните е два хромозома, нали така!
Между жената и мъжа е един!
Освен това, както забелязвате, в тоя сайт се дискутират сериозни теми и всички сме хора- няма жени! ;) Те го няма и една недоволна да се яви тук по служба и да изрази недоволство от словата ми ;D ;D ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия