2-3 пъти годишно, като се сетя, без да се напрягам, правя противопаразитно пречистване.
Ползвам няколко достъпни натурални съставки и те гарантират, че ще унищожат поне 90% от наличните видове паразити, както в храносмилателния тракт,
така и в кръвта и тялото.
1. 1/2 ч.л. смлян на прах пелин;
2. 1/2 ч.л. смлян на прах карамфил;
3. 1 ч.л. белено тиквено семе;
4. 1-2 ч.л. настойка от малки гръцки /български/ орехчета.
Билките се мелят с кафемелачка. Приемат се 2-3 пъти на ден преди хранене в продължение на 2 седмици.
Има и други противопаразитни билки.
Има начин за тестване, дали имаш паразити, но е лабораторен и се прави няколко пъти, защото може от първия път да не покаже наличие. Всичко зависи в какво състояние са паразитите или хелминтите.
Който си мисли, че няма паразити в себе си, особено оня, който никога не е правил пречистване, да знае не е пич, не другите са хипохондрици, не са шматки, да си види външния вид в огледалото. Казвам това, защото знам тук име един дето се прави пич, никога не си е пречиствал организма и
се е докарал до инвалидност от простотия.
Иначе гъбните препарати Флоров работят на 100%, особено за всички чернодробни паразити. Но за съжаление фашисткото ни правителство скъса връзки с търговските взаимоотношение с братския руски народ и сега българина страда. Но мисля, че Флоров имаше магазини в Украйна и Литва, трябва да се провери на сайта му, от там може да има възможност да се поръчат, макар и малко по-скъпо.
Полизахаридите от няколко вида гъби увреждат на 100% нервната система на всички паразити.
Има и още един начин и много мощна гъба, която убива и кучешката тения - това е Червената мухоморка.Червената мухоморка не е отровна гъба, както съвсем умишлено е представена. Картофа е по-отровен. Приемал съм я с месеци - жив съм. Но тя има друг по-ценен ефект от противопаразитния.
По здравната тема нататък:За пречистването на черния дроб ако има интерес, ще представя изпитана методика, която дава резултат до часове и то видим - камъните от жлъчката и черния дроб ги виждаш с очите си след часове вън от тялото ти.
Практикувам и методика - от проста по-проста, от евтина - най-евтина, за абцолютно здрави зъби, да не ти се налага никога да ходиш на зъболекар, без никакъв зъбен камък и без никаква плака по зъбите, без никакъв неприятен мирис от устата, т.к. няма бактерии. Никога няма кариес. Дори има случай на лекуване на кариес - дупката причинена от бактериалната инфекция се самовъзстановява. Лекува и на 100 % парадонтоза, ако си я докарал до там.