Затова и ми е интересно да видя данните преди и след намесата в горивния процес. В тези данни е истината.
То човек, като иска да гледа, ще си купи оптимизатора. Не струва милион и се изплаща от икономията на горивото за отрицателно време.
Асене, аз, знаеш, съм с оптимизатора ти от 2013. Е, имам и ТАП на Р. Роев и устройството му за акумулатора, но в комбинация трите неща правят чудеса. Не стига, че двигателят ми има 0,03 боклук отзад, ами и на последния преглед се произнесоха, че по данните на изгорелите газове колата ми не гори никакво масло, т.е. имам доста добра компресия при двигател на 190 000 км. и твърдяха,че даннните на изгорелите газове на реното ми, което е с моноинжекция, са като на двигател с пълна инжекция от последен тип, т.е. някъде над Евро 7.
Пък за комбинацията от К3, ТАП и устройство на акумулатора за удължаване на живота му... Карам си градско с 30-40 км в час на пета, от място /на газ/ потеглям с въртене на гуми, по време на извънградско практически не изключвам от пета скорост и това не зависи от скоростта, изпреварвам на пета без да превключвам скорости, 1721 кубиков двигател гори извънградско 7-7,2 на сто газ, а пред да сложа К3 гореше над 10 на сто, двигателят работи тихо и в ниските обороти имам доста висока мощност /карам на трета с 10 километра в час без пресецване на двигателя/. Ако чужд човек качи моето старо рено, няма да повярва, че кара стар бензинов двигател, и непрекъснато ще си мисли, че двигателят е съвременен дизелов.