Мисля, че прекалихте доста с отношението си спрямо колегата
caduceus, доста!
Помня го във форума още преди да се регистрирам в него, много преди вие да се появите.
Доколко нещата му работят и доколко не, какво значение има това за вас, той коментира ли вашите неща, дето не сме ги виждали, колко са работоспособни?
Той си е избрал това направление за работа, което не е разбираемо от всеки, вкл. и от мен. Аз също не вярвам в работоспособността им, но си оставям една вратичка, че може и да греша, защото не съм се убедил лично, а само предположил и не знам всичко.
Това разбира се не дава на никого право да го подиграва, защото видно е интелигентен човек и работи, той винаги е работил. И да, предприемчив е. Колко от вас имат собствен бизнес? Знаете ли колко е трудно да бъдеш капиталист? Какви жертви изисква това?
Освен това трябва да отчетем речника на
caduceus, който винаги е кефил, макар и да сте няколко срещу него, той ви е натрил
. Личи, че е чел книжки навремето, не е лапал мухите и не е гледал тавана в училище
. Така, че му отдайте нужното уважение, иначе ще общувате с тъпунгери.
Какво сте го заяли, кЪт гУрчива крастЪФцЪ?
Престанете и да го наричате мошеник. Ако има балами, които търсят някой да ги излъже, то ако не е той, някой друг ще ги излъже. Вие вместо тях предполагайки не се жалвайте, нека някой от неговите клиенти ви каже, че е мошеник. Отидете при него и се убедете лично, преди да говорите и квалифицирате.
То бива човек да си направи майтап, да подметне понякога, но това вашето вече е неприемливо за добрия тон.
Ще ме накарате в качеството ми на ГЛОБАЛ /и Теленор/ МОДЕРАТОР да ви НАТРИЯ!