barekov1
Пак казвам, аз не се и надявам на оборот тук. Идеята на този форум е всеки да си експериментира - затова съм разкрил доста детайли. Доста са ми казвали и че цената е малка - но по-добре повече оборот, отколкото малко продажби с голяма печалба. Плюс това има и екологичен момент и не е само до парите - аз поне като видя черен дим отзад от някоя трошка се ядосвам, айде нас ни махни - но децата това ли да дишат? С оптимизатора падат сериозно и отровите от ауспуха.
Досега четири колеги от форума са купили и никой не го е върнал. През фирмата ми отделно съм продал над 30 бр. за два месеца и средно резултатите /по отзиви от клиентите/ се движат от 18 до 25 %. - т.е. колкото може се очаква за оптимизатор от този тип. Зависи от възрастта на колата, обема на двигателя, техническото и състояние и дали е градско или извънградско основното движение. Този оптимизатор не е някакво върховно постижение, но е нещо стабилно и не се разваля с времето. Идеята е да е клиентски френдли ориентиран - няма ток, няма гърмежи от водородни клетки, няма сложнотии и настройки на ДВГ. Пет минути за монтаж и караш. При дизели какво друго да сложиш от този тип? Няма. Всякакви магнетизаторни филтри, накрайници, скоби, Z 5 на Цион Бадаш, Експандер и т.н. дават от 0 до 5-7 % икономия и са доста по-скъпи /без експандера, но той и не работи
/ Ако не вярвате - вижте им не рекламите, а графиките от тестовете на стенд, които прилагат в сайтовете си. Иначе твърденията са от 20 до 40 % и нагоре
. Това е.
Който не му се занимава, да поръчва, а който иска - да чете и експериментира. Възможността за свободен избор е най-доброто в живота. Имате я
Поздрави
ПП
Малко инфо за всякакви неработещи добре, но достатъчно скъпи боклуци
http://www.magnetizerproducts.com/products.php?id=topotheline