Лечебен глад не съм опитвала...
Всъщност не сте опитвали най-мощния метод на лечение от всички познати ми. Дори когато човек си реши здравословните проблеми с този метод и организмът му укрепне максимално, по-нататъшното занимание с лечебния глад започва да връща биологичната възраст на човек назад, той се подмладява. Не, не са силни думи, а истини. Доаенът на съвременния лечебен глад Пол Брег умира здрав от ПТП на 85 г. Докторът правил аутопсията на Брег установил, че вътрешните му органи са като на 25 год. младеж. На тази възраст Брег участва в маратони в пустията при адски условия и побеждава младоци на по 20-30 г. Един друг маниак на глада за който целият свят знае е на 50 г., се явил на семинар и всички го припознали, като 16 г. тийнейджър и т.н. Казвам всичко това като факти, които потвърждават, защото едва ли ще повярва някой на личния ми опит.
Има различни видове глад - пълен, по Лидия Ковачева и напоследък Терапията Герсон /само зеленчукови сокове/. Защо зеленчукови, а не плодови, особено за рака? Ами при рака клетките са
анаеробни, т.е. те вече не се нуждаят от кислород, а само от захар, за да се делят безконтролно. Лишаването от захарта ги кара да гладуват, затова при д-р Герсон няма плодови сокове и това е правилното! Терапията Герсон е лек вариант на гладуването при който се запазват силите на гладуващия и едновременно се набавят много витамини и минерали.
После, пълното пречистване на организма - черен дроб, бъбреци и най-напред червата с клизми, особено по Герсон. Въобще препоръчвам ви да си купите книгата Терапията Герсон, той е лекувал предимно раково болни и от диабет. Сега клиниката е на дъщеря му някъде беше в Латинска Америка, не помня коя точно държава.
Имайте предвид, че след гладуване направо чувството е че "летиш". Това не може да се разбере от хора любители на алкохола и цигарите, и големите киФтаци. За такива като тях всеки пропуснат ден е загуба, т.к. за тях това е основният смисъл.