Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Реални резултати от лечение на рак с алтернативна медицина

<< < (48/66) > >>

az_skeleta:

--- Цитат на: Margarita Spiridonova в Март 21, 2018, 02:01:07 pm --- Аз ВЯРВАМ в моята си програма и нямам намерение след всяко едно изказано чуждо мнение  да я променям ,при положение ,че РАБОТИ .

--- Край на цитат ---

Точно това е пътя! Желая ви успех в борбата с рака!!!

Margarita Spiridonova:
 az_skeleta И аз така мисля .  Победата се крие във ВЯРАТА и желанието за живот   .Аз ВЯРВАМ в себе си  и ВЯРВАМ в добрия край на тази история .

Иван Димов:
   За пречистването с подсолена вода по йогийската техника трябва водата да е достатъчно солена иначе няма резултат. Правил съм такова пречистване поне 20 или 30 пъти. Веднъж годишно мисля е достатъчно при здрави хора. Йогите го правят доста по-често. Слага се една пълна супена лъжица сол на литър до литър и половина вода. Водата се пие по-лесно топла, даже гореща. До половин час се изпива цялата вода и лягаш в хоризонтално положение за по-лесна циркулация като се правят и упражнения за по-добро пречистване - разклащане наляво, надясно, масажиране на корема с ръце. Обикновено за 4 часа процедурата приключва. Най-добре е да се прави в почивен ден като се почне към 10 часа сутринта на гладно. Към 14 часа спокойно може човек да се нахрани. Пиенето на солена вода наистина не е много приятно затова се прави на едри глътки, но за сметка на това изчистването е пълно. На мен ми се е случвало само един път да не сполуча и то беше, защото се изхитрих да сложа твърде малко сол. Ако солта е достатъчно, хич нищо да не правиш, пак ще се пречистиш - гаранция.

Robinzon:
И аз като Юлиан не вярвам и не ползвам такива методи, може би защото не ми се е налагало.
    Един личен опит:
След една трудна вечер обаче... на сутринта едвам отлепвайки от леглото и изпитвайки огромна нужда от някво сокче и шкембе чорбица, нагънах цял компотен буркан със зелева чорба на екс.  :)
Точно след пет минути пък силната нужда от вода беше толкова непреодолима, че съм глътнал около 2 или 2,5 литра изворна.
Нямах представа какво ще ми се случи..  нямаше и час, когато ме напъна за първи път; след 10мин. втори, и така четири пъти.  :o
Осрах орталъка, а последните два пъти само мътна водичка излизаше, така не бях пикал през задника никога преди.  ;D

Та това е във връзка със солта, по-добрият вариант според мен, може би защото зелето се прави с морска сол.

edin:
Друг път да знаеш, когато имаш махмурмук, вземаш 4-5 таблетки шуслерова сол номер 6 (шест). За 15мин. ще станеш свидетел на чудо! Личен опит. Не нося на пиене и много рядко пия и то по малко бира. Миналата година, на едно събиране на випуска, за шест часа, изпих четири бири!!! На сутринта, леле мале, дете реве, майка плаче. Добре, че се сетих, че едно време, като четох за солите, за някоя пишеше, че помага в такъв случай. Довлачих се до компа и търся в гугъл. Густо намерих. Шести номер била, пък аз си имах у дома. Взех 4 таблетки. Ехааа, след 15 мин. направо станах друг човек. Токсините бяха елиминирани и ми светна.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия