Автор Тема: Реални резултати от лечение на рак с алтернативна медицина  (Прочетена 448185 пъти)

Неактивен EDM electronics

• Global Moderator
  • Много Напреднал
  • Публикации: 5 092
  • Santa Claus - "Ho ho ho!"
Аз най-много вярвам на кранисти, горелкаджии с оловни обувки, белобради алкаши - албиноси  ;) и работници в БАН-Пловдив, изобретили михлюзлука на работното място  :). Те са най-умните хора и разбират най-много от всичко и от всички.  :)

Неактивен miromad

• Специалист
  • Стабилен
  • Публикации: 514
Въобще цялата доктрина от край до край се основава на тотално объркване ПАРАЗИТИ  ПАРАЗИТИ СА ГЛИСТИТЕ А НЕ ВИРУСИТЕ.
вирусите не са паразити. На човек който така жестоко обърква нещата не може да се има никакво доверие дори бих казал можеш да си 100%сигурен в него. Да си сигурен, че този човек говори ИЗМАМИ.
Въобще няма да се учудя ако се окаже, че този човек съвсем умишлено разпространява лъжи. С цел да дискредитира методите различни от тези на официалната медицина. Точно както го правят "убедените" последователи на "теорията" за плоската земя.

Посочи къде точно /минута и секунда/ човека бърка паразитите с вируси, защото аз такова нещо не чух /или съм го пропуснал/.
А научните изследвания, които говорят в полза на това, което и този човек говори, как ще коментираш? Всички са маскари и всички лъжат, нали?!
Ако той искаше да дискредитира методите, различни от официалната наука, то нямаше каналът му в Телеграм да е платен и щеше да публикува всички видеа в открит достъп, за да може по-добре да си свърши работата /демек да дискредитира алтернативния начин на лечение/.
И ако той наистина дискредитираше алтернативната медицина, то по пътя на логиката YouTube нямаше да забранява видеата му, а щеше на драго сърце да ги разпространява и да включи монетизацията към тях. Но не само YouTube забранява видеата, но и на руските видео площадки също има забрана на тези видеа.
И не на последно място той споделя мнението на хора, които са се лекували по неговия начин и имат подобрение на състоянието, което говори само по себе си колко е действен този метод и дали човека лъже или не.

ПП: Попитах ChatGPT следният въпрос: Могат ли вирусите да се нарекат паразити?

ChatGPT каза:
Цитат
Да, вирусите могат да се нарекат паразити, но с уточнението, че те са вътреклетъчни паразити.
Защо вирусите са паразити?
✅ Те зависят изцяло от гостоприемника – Вирусите не могат да се размножават самостоятелно. Те заразяват клетки и използват техните ресурси, за да се копират.
✅ Те увреждат клетката-гостоприемник – Често водят до разрушаване на клетката след репликация.
✅ Те не притежават самостоятелен метаболизъм – За разлика от живите организми, вирусите не могат да произвеждат енергия или да се хранят.

Неактивен Радико

• Много Напреднал
  • Публикации: 7 412
  • Потребителя не съществува
    • http://martinov-radiko.blogspot.com/
  • Скайп: radiko1a
Значи "паразит" е отделен завършен организъм който може сам да се размножава. И има собствен метаболизъм.  Названието "вируси" е измислено точно по причина, че тези неща не могат да се нарекат паразити те са напълно различни от паразитите. Отговорите на  Chat GPT не могат да се считат за верни те са статистическа извадка на мненията циркулиращи в интернет а не прозрение на велик мислител. Ако това нещо съществуваше преди 400 години и ти го беше попитал за формата на земята. Категоричния отговор щеше да е, че земята е плоска. Просто това нещо така работи така че не ми го цитирай. И ме ду другото аз пък познавам поне двама човека за които не може да се каже "имат подобрения на състоянието"  тези двамата се ИЗЛЕКУВАХА ОКОНЧАТЕЛНО  единият  още преди 15 години.  Дори след пенсиониране по болест и обявяване че е безнадежден случай после му отнеха пенсията и го обявиха за симулант и че никога не бил боледувал от рак.  Ил подкупил предишните комисии на ТЕЛК за да получи пенсията. Ама това не д по методите ма този господин. Подобрението до което водят методите на този лекарите го наричат "ремисия" и е само временно.

Неактивен miromad

• Специалист
  • Стабилен
ОК. Според теб методите на този човек не работят. Всеки има право на мнение и аз се съгласявам с твоето, макар че то не съвпада с мнението на хората, които прилагат методите му.
Тогава дай метода на лекуване на тези твои познати, които са се излекували окончателно.
Аз споделям информация, която може да е полезна за останалите и може да помогне на някого /или няма да му навреди много/, но все пак да му даде някаква надежда.
Сподели и ти метода на лечение на твоите познати, който работи на сто процента, та да може хората сами да решат кой метод да използват.

Неактивен Радико

• Много Напреднал
Този моят познат единият дето беше обявен за безнадежден пи какво ли не  включително и отрова от син скорпион. Накрая обаче се излекува със несериозно звучащото "корен от глухарче вторият човек които беше в доста по лека форма също.
Въпроса е обаче, че под диагнозата "рак" се крият няколко различни вирусни заболявания.
Срещу някои от тях може да не е ефективно едно средство а да е ефективно съвсем друго.

Неактивен miromad

• Специалист
  • Стабилен
Накрая обаче се излекува със несериозно звучащото "корен от глухарче вторият човек които беше в доста по лека форма също.
Мерси за информацията!

Срещу някои от тях може да не е ефективно едно средство а да е ефективно съвсем друго.
Има го и този момент.

Аз гледах едно видео, в което един професор каза, че раковите клетки използват Цикъла на Вартбург за да се хранят /фермантация, гликолиза/, а също така използват и глутамин /глутамат/ като източник на енергия.
И за да се спре доставката на храна към раковата клетка, човек трябва да избягва храни, богати на глутамат /глутамин/ и да мине на кето-диета. Също така и трябва да прави и кратки интензивни тренировки.

Неактивен Радико

• Много Напреднал
Не става с диети начин на живот и така нататък. Трябва си нещо което активно да въздейства точно върху раковите клетки. Демек лекарство.  Дали извадено от билки дали получено по друг начин, но си трябва активно вещество.
Тук в София един доктор правеше преди две три години една много успешна терапия с помощта на инсулин. Не зная какво стана с него.

Неактивен miromad

• Специалист
  • Стабилен
Ето го професорът, който споменах в поста ми по-горе - https://www.youtube.com/watch?v=HZZxYRmU8-k
Тук той обяснява начина, по който раковата клетка получава енергия и източниците на енергия за нея.
И казва, че при това положение може да помогне кето-диета и приема на средства против паразити /които блокират усвояването на глутамин/.

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
  • Публикации: 5 134
  • Експертът не може да се автоматизира.
«Интенсивное воздействие»: учёные создали соединение на основе кобальта и цикория для борьбы с раком

https://russian.rt.com/science/article/1434302-cikorii-kobalt-razrabotka-onkologiya

Российские химики совместно с иностранными учёными разработали комплексную молекулу, которая доставляет лекарственный препарат прямо в раковую опухоль. Соединение синтезировано на основе кобальта и эскулетина, полученного из листьев цикория. Опыты показали, что молекула такого комплекса распадается на составные элементы в условиях нехватки кислорода — именно этим злокачественные образования отличаются от здоровых тканей организма. По словам учёных, в созданном ими соединении скорость высвобождения лекарства в опухоли в 15 раз выше, чем у аналогов. С точки зрения специалистов, их открытие поможет химикам оптимизировать свойства уже получаемых ими препаратов для борьбы с онкологией...

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
  • Публикации: 5 134
  • Експертът не може да се автоматизира.
Не съм съгласен само за йодираната сол. Доказуемо не се усвоява йод от неорганично съединение по същество. Иначе е супер:

https://www.facebook.com/TrudnoVreme/videos/1145873833099272/

Защо боледуваме от Рак?