Автор Тема: Реални резултати от лечение на рак с алтернативна медицина  (Прочетена 573376 пъти)

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
  • Публикации: 5 303
  • Vae victis !
1. Е па вирус.
2. Ще видим какво-що. Скоро.

https://t.me/Ria_novosti_rossiya/58847

⚡️Пробив в борбата с РАКА!

В Москва започнаха изпитания на ваксината Enteromix, която обещава революция в лечението на рака. 48 смели доброволци с истински тумори ще бъдат първите, които ще тестват това иновативно лекарство.

❗️Тази ваксина не само унищожава раковите клетки, но и възстановява имунитета. Бъдещето на медицината вече е тук!

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
  • Vae victis !
https://vkvideo.ru/video200145202_456242616

Этого врача убили за раскрытие правды о химиотерапии

Неактивен Номак

• Стабилен
  • Публикации: 511
  • Благороден!шаман!крадец на свободна енергия!
Едва ли май френд ,едва ли... От горчивия си опит ти казвам че по голямата част от лекарите са силно корумпирани!за тях ти си парче месо и касичка за доене на здравната каса ... Това са ОПГ и хич ги не интересува дъл е живееш или тц!ти ся ши кажеш-ама нали хипократовата клетва... Ще ти дам пресен пример -набедиха ме че съм нанесъл средна телесна вреда ,тъй като знаех че такова нещо не мога да сторя -твърде етичен съм,поисках доказателства за това тежко деяние ,долния лекар извади файл на диск ,който видиш ли бил рентгенова снимка  ;D отварям го тоя файл и гледам една кост и това е.няма рентгеново разчитане ,няма нужните реквизити -като рег.номер ,воден знак и т.н. .на следващия ден друг лекар клел се в Хипократ също казва-счупена ръка ама той дори не е ортопед ,а личен лекар  ;D викам баси маата ,затвора ми е във кърпа вързан ,и все пак дайте да видим какво казва вещото лице-съдебен лекар .същия потвърждава че ръката е счупена ,обаче пише -че не знае коя ръка е счупена точно -може да е лява ,а може да е и дясна .....това не са лекари ,май френд -това са говеда и когато и да им чупиш ръчичките все им е късно  :D
От друга страна е Мулдашев -оня регенерира очи и други органи и не взема пари за това -това е лекар ,а Тея наще са за затвора за създаване на документ с невярно съдържание...

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
  • Vae victis !
1. Това не е тема за "размисли и страсти".
2. Не ми приписвай своя начин на мислене.
3. Ти да видиш, познавам лекари като този. Но не са будисти, нито езичници.
4. Нямам илюзии какво представлява системата...
5. За съдържание като твоето си отваряш нова нишка:
"размисли и страсти" или каквото там ти харесва.

Неактивен EDM electronics

• Сериозен Експериментатор
  • Много Напреднал
  • Публикации: 5 258
  • Втория 9-ти септември иди, иди ...
1. Това не е тема за "размисли и страсти".
2. Не ми приписвай своя начин на мислене.
3. Ти да видиш, познавам лекари като този. Но не са будисти, нито езичници.
4. Нямам илюзии какво представлява системата...
5. За съдържание като твоето си отваряш нова нишка:
"размисли и страсти" или каквото там ти харесва.

VITAN ти в съд влизал ли си?  :)
Срещу теб водят ли се наказателни дела за разпространение и нанасяне на телесни повреди?  ;)

Наркотици вземаш ли?  :D
Разпространяваш ли наркотици, продаваш ли на децата, за да си по-голям демократ и евроатлантик?  :)