Едва ли май френд ,едва ли... От горчивия си опит ти казвам че по голямата част от лекарите са силно корумпирани!за тях ти си парче месо и касичка за доене на здравната каса ... Това са ОПГ и хич ги не интересува дъл е живееш или тц!ти ся ши кажеш-ама нали хипократовата клетва... Ще ти дам пресен пример -набедиха ме че съм нанесъл средна телесна вреда ,тъй като знаех че такова нещо не мога да сторя -твърде етичен съм,поисках доказателства за това тежко деяние ,долния лекар извади файл на диск ,който видиш ли бил рентгенова снимка

отварям го тоя файл и гледам една кост и това е.няма рентгеново разчитане ,няма нужните реквизити -като рег.номер ,воден знак и т.н. .на следващия ден друг лекар клел се в Хипократ също казва-счупена ръка ама той дори не е ортопед ,а личен лекар

викам баси маата ,затвора ми е във кърпа вързан ,и все пак дайте да видим какво казва вещото лице-съдебен лекар .същия потвърждава че ръката е счупена ,обаче пише -че не знае коя ръка е счупена точно -може да е лява ,а може да е и дясна .....това не са лекари ,май френд -това са говеда и когато и да им чупиш ръчичките все им е късно

От друга страна е Мулдашев -оня регенерира очи и други органи и не взема пари за това -това е лекар ,а Тея наще са за затвора за създаване на документ с невярно съдържание...