Прочетох книгата на Уилям Лайн, направи ми впечетление следната информация. Атомираният водород отделя 109 000 кал/граммол (според Юл Браун е 101 000 кал/граммол) разликата е под 10% и не е важна. По-важно е енергията за атомиране, която е 130кал/граммол. Прави следната сметка 109 000 - 130= 108 887 кал/граммол печалба. Атомирането става с волтова дъга, а може и с оловна амалгама - не ми е ясен химичния състав. Дава атомирането на хелий отделя 407 000кал/граммол. За сравнение атомирането на кислород, по Юл Браун е 117 000кал/граммол. За водород и кислород общо е 218 000кал/граммол-според Юл Браун. Направих връзка с книгата "Летящите чинии на Илюминатите" от В. Терзийски, че атомирането на хелий става с високо напрежение около 500кВ от електростатичен генератор тип Ванденграф. Явно химията работи но инвестицийте не стават с джобни пари. За това съм се насочил към тока, защото става с джобни пари. Ползват се достъпни материали мед, желязо, алуминий, стъкло, смола, пласмаси, хартия и въздух (ефир). Последните ми разработки са да ползвам вихрови токове, интеференция в резултат получаване на надлъжни вълни. Косвеното генериране на надлъжни електромагнитни вълни води до честотно преобразуване и параметричен резонанс.