Не става въпрос да ощетяваме Деспа! Въпросът е - къде е цялата информация - ПЪЛНАТА. КОЯТО СЕ РАЗПРОСТРАНЯВА ПО СВЕТА...
Самата Деспа казва: "Срокът на САЩ патентите ВЕЧЕ Е ИЗТЕКЪЛ и информацията се разпространява СВОБОДНО!"...
На мен ми стана още в началото ясно, че в ДВД-тата на Деспа няма нищо особено, но ме хвана яд, именно ЯД - че се продава нещо, което - в общи линии е НИЩО! - ето това е кретенщината. И както казва колегата по-горе - тези дето са купили ДВД-та си траят "от срам" - че са платили пари за това "нищо"...
...
"Времената" вече се менят с такива бесни темпове, че "минутка" само да изпусне човек, и завинаги отива "аут"...
Живеем вече във времето на Свръх Информационно задоволяване - в "Информационна Ера"... е, добре - къде е Цялата Информация?
Милата Деспа, щом ПРОДАВА информация, значи добре знае какво продава... Според мен продава само "плявата" с ясното съзнание, че това не е всичко... Ако беше ВСИЧКО, цяла България (най-после) щеше да гръмне! - ама не гръмна! - защото "всичкото" НЕ Е ВСИЧКО! - А една "полу-истина" е другата дума на една Лъжа!
Не държа никой да се съгласява с мен, защото зад цялата видима "картинка" аз лично виждам, как ни се внушава за сетен път, че освен роби друго нищо не става от нас...
А думите на Илия Вълков звучат като думите на Левски:
"Искам моето изобретение ДА СЕ ПОЛЗВА СВОБОДНО ОТ ВСИЧКИ ПО ЗЕМЯТА!"
Левски живота си даде за тази Свобода. Илия Вълков едвам си я отвоюва същата тази Свобода!
А ние? - Свободни ли сме?
Ако сме Свободни - къде е ЦЯЛАТА Свободна Информация?
Това е, което ме боли - че се СамоЗаробваме с Лъжи! - докато България все повече затъва в калта...
И не трябва само аз да съм гневния, а всички ние трябва да се изправим КАТО ЕДИН - и да ударим с юмрук - с въпроса - ДО КОГА ЩЕ СЕ САМОЗАЛЪГВАМЕ? - един-друг!
...
Не съм тръгнал да си карам колата с ННО-газ...
Не съм тръгнал да се отоплявам с оная "ситна горелка"...
Тръгнал съм да ОТСТОЯВАМ СВОБОДАТА НА БЪЛГАРИЯ!