Благодаря nitric. Сега ще ти отговоря "кратко" защо ми се разлупа сърцето: преди около 3 години започнах да правя директен гравитационен двигател по идеите на Доктор Михов / вярвам абсолютно, че може и че ще го направя, но иска време /. Двигателя е на принципа на бесконечните ленти защото позволяват работата с по-малки височини, но не това е темата. Тъ както търсих тръби с големи диаметри из магазините попаднах на човек / даже съм му записал телефона в моя, но все още не съм му звъннал защото какво бих искал от него без да имам възможност да му дам каквото и да е /, младо момче, което заедно с друг човек са работили със Стефан Найденов. Свършиха ми работата с тръбите, но случката ми се стори странна. Точно тогава навлизах в дълбочина на Общата теория на/за Базовата Същност на Вечността / доста религиозно звучи, но това си е напълно завършена физическа теория / и на базата на тази теория преосмислих оскъдните писания за/от Доктор Найденов и "паднах". Оказа се, че Доктор Найденов не е шарлатанин и създаденото от него има логическо обяснение, но само през очите на Новата Научна Парадигма. По-късно се запознах от птичи поглед със създаденото от Доктор Илия Вълков и нещата станаха повече от интересни, но интересни само пречупени през погледа на ННП. Включително опита който си гледал с двата чучура и безсмислените обяснения около тях и за тях е свързан ННП. Всъщност опита който си гледал е на Доктор Тренчев / само за протокола човекът преди скобите е този който разруши лабораторията по биоелектроника на Доктор Найденов / и Инженер Борисов. Ще добавя и един скорошен опит на Мирчо Табаков при който също се създава браунов газ. Кое е това което ги обединява всичките тези няколко българи: на първо четене водата, на второ четене реакцията на взаимодействие на водорода с кислорода. От моя гледна точка обаче ги обединява нещо неимоверно повече и това е источника на енергия за тъй наречената свръхефективна електролиза, а при Доктор Найденов даже не е и електролиза. Според Старата Научна Парадигма всички тези процеси са или фантасмагория или шарлатания или нещо което става от кумова срама, но това изобщо не е така. ЛИПСАТА НА БЕЗПЛАТЕН ОБЯД е природен закон не подлежащ на обсъждане, заобикаляне и излъгване. И така спорид ННП енергията която прави така, че електролизата или Найденов процеса да са свръх ефективни е гравитационната такава. Реално и при четиримата/петимата/ентимата човека имаме неосъзнато / те наистина включително и техните предходници като джон андрюс, гуидо франч, тесла и т.н. не са знаели ... / създаване на условия / химични, механични, електрични, електромеханични / на неконсервативност на гравитационното поле на земята при което от него вечното се черпи енергия на микро ниво, която енергия се напомпва в химичната връзка на водата. Кое говори в полза на това и защо на доктора сърцето му се разстрепери: точно брауновия газ който в основата си е съставен от енергизирана вода / тази вода изглежда като водна пара, но тази пара за разлика от термото такава е симетрична, защото е получена на базата на симетрична енергийна конверсия/преобразуване / го доказва, той е доста тежък защото разстоянията между молекулите за разлика от водната пара не са толкова големи, а при Стефан Найденов даже са още по малки и на вид водата изглежда като вода, но вече не е вода в истинския смисъл на тези думи, тази вода замръзва при много по-ниски температури / - 40 ц.гр/ което е очевадно доказателство, че водата е напомпена с енергия и съответно изстудяването трябва да се "потруди" повече. При тази вода молекулата не е ъглова, а е права. Това се получава на базата на ротационно ускоряване предизвикано от линейния гравитационен реактивен поток при помоща на посредник / посредника е особен вид катализатор, механика, електромеханика или елктрохимия /. Тези предизвикани ротационни ускорители правят водата годна за горивен процес, но правят и нещо друго ... Стефан Найденов е осъществил студен ядрен синтез на база на паладий гъба и воден катализатор и е знаел, че става въпрос за ускорители, но е сгрешил, че те са линейни такива. Ротационните ускорения които създава гравитацията на микрониво са огромни и паленето на водата и студения ядрен синтез са най-малката грижа на хората / ето и малко мистика: някога Атлантида е горяла от такъв ускорител и не само това, а е имало и разместване на пластове от кинетичните удари, които следват след като се създадат условия при които голяма част от гравитационния енергиен поток от отворен тип се превръща с помоща на водата в затворен такъв, но това е друга тема /. Дори от гледна точка на ННП мога да си позволя едно "предсказание": братята атомни физици без гравитацията като помощник и съответен напомващ посредник не ще направят контролирана синтезна ядрена реакция. При видиото за Мирчо Табаков брауновия газ най-добре се вижда каква очевадна "мистика" е. Вижда се как пълзи като тежка мъгла, защото е особен тип водна пара - симетрична водна пара ... И пак ще попитам защото не разбрах едно: еднакъв обем на брауновия газ преди да изфиряса водорода и кислорода по-лек ли е от хелия или не. Тук идват интересни следствия, но един масов експеримент наистина може да ни повреди земята, а и да ни подпали къщичката. Ако имаме голямо количество вода - поне няколко тона и голямо количество катализатор дали при претеглянето преди смесването им и след смесването им теглото ще им е еднакво. Аз залагам, че ще има разлика в теглата и още как. Разбира се се касае да експериментираш с буре с барут защото не се знае няколко тона вода колко киловата или мегавата енергия ще кумолират, а това си е истинска бомба. По отношение на опита на Доктор Тренчев и Инженер Борисов обясненията за плазма и асънамъ са пълна пародия. Реално те не знаят от къде процеса им взима енергия и дори да прочетат горните редове пак нищо няма да разберат, но така е при познанието без вътрешно познание. Само простото обяснение от моя гледна точка: те са ползвали със сигурност микроускорител / но дори и електрохимически условия да са ползвали това не променя нещата / и то в малки дози и този микроускорител енергетизира само част от водата и тъй като тя е по-лека "изплува" от останалата и за това горивния процес е в горния край на струята. Плазма има само за глупаците. Пак ще се повторя, че сърцето ми се разстрепери, но е важно за теглото на нефилтрирания браунов газ и хелия при равни обеми? Пак благодаря nitric ... """" Само за протокола: разбрали сме се с Доктор Михов, че няма да гласувам за неговите теории, защото искам да видя гласа на народа - глас народен глас божий. Не мога да гласувам и против, защото просто те неговите теоритичнопрактически построения са много по-близо до обективната истина от колкото сега съществуващата теоретична материя. За мен те са светата истина защото имат засечки с цялостното човешко познание, но аз само ще говоря в полза на тях, а Вие / извинявай nitric - тук визирам не теб, а друга една страница в този блог, която беше заключена от администраторите - тяхна воля, а тези няколко изречения в кавичките са отклонение и не са по твоята тема / си гласувайте. Ей богу ако можете да видите през моите очи бихте се насладили на гиганската и красива битка която аз виждам - битката на двете единствени сили във Вечността - Действието и Противодействието във вечен танц и прегръдка. Това дали ще заключите темите на Доктор Михов или ще го изстриете или ще му забраните достъп до Вашия блог е само върха на айсберга. И една практическа молба: Идва Коледата и Новата Година и когато купувате суровачка за децата си моля ви купувайте българска такава - тоест с две колела / циганската е само с едно колело /, защото тя е истинската и символизира двата дракона един срещу друг във вечна прегръдка и танц, двете единствени сили във Вечността - Действието/Движението и Противодействието/Материята неотделими както ни виждат очите, но и съвсем отделни и не смесващи се страни на реалността, както ги виждат виждащите. Това е обективната истина, а мистиката е само за глупаците."""" ... Пак извинявай nitric, че тук вместих странична тематика.