Драги момчета, вие купувате ММС, или ЦДС и другите там... сигурно защото имате парична възможност...
Е, аз нямам такава... пенсията едвам ми стига да спестявам за дървата зимъска. Не мога да заделям от хляба си! - трябва да ми влезете в положението. И "баба и дядо знае", когато има пари.
Но, и пак въпроса опира до "световната конспирация" срещу здравето на хората: Защо НЯКОЙ СИ може да го купува химикала ОТ НЯКЪДЕ СИ, да забърква "сиропчето" и да ми го продава с 1000-2000% надценка... "веществото", което иначе за това количество трябва да струва не 25-30 лв , а не повече от 0,25-0,30 лв. Ама имало капкомер, и неговата капка била - ама точно толкова, колкото трябва - !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - аз на тия изроди, всичките израстъци от тялото бих изрязал на часа, само да ги докопам!
Ами вие, дето си купувате готовия "бъркоч" ММС, ЦДС и пр. - защо ги купувате - за да му пълните гадната, изродска "гуша" на "съответния"!?!? - толкова ли е сложно да си го приготвите сами?
Затова търся самото хим. съединение, Натриев ХлориТ, а не приготвени "сиропчета".
Лабимекс го продават за 6 лв - 500 гр. - и това количество ще ми стигне за пиене почти за 100 години. Обаче не го продават на "не оторизирани лица-а-а!!!
Други оторизирани фирми или магазини, които да продават сухия NaClO2 - в интернет не излизат - проверил съм ги всичките до 10 страница в Гугъл... следващите са или същите, или разни препратки.
Кажете ми магазин в София за химикали и лаб. посуда, който да продава съответния химикал. Другото са напразни съвети. Само ме настървявате да ги псувам повече ония - "изродите"...