Аз,че не разбирам много от химия добре ама чета във файла ,,при смесване с киселини" отделя силно токсичен газ.
За Натриев ХлориТ ли говорим?
Възможно е да съм напълно заблудил се тук в този файл.
Купува се 80% и се разрежда до 28% нали така и после при смесване с лимонена киселина хора,познати и приятели се лекуват пред очите ми.
До тук добре(то аз само от тази гледна точка за споделяне на резултати от познати тръгнах да споделям де),изобщо не ме интересува да се карам на медицината или фармацията и прочие,а са ми интересни резултатите.
Обаче някой разбиращ може ли да обясни какви са тези токсични газове?Това при определени % на Натриевия Хлорит ли само?
Понеже аз си вдишвам на харабия,както и мои познати като имат хрема и се опраяме та си викам брех
Опа,щях да забравя:
нали съм в Турция та оня ден една тукашна позната разказваше как дъщеря и боледува и е на антибиотици през две седмици.
естествено се включих сериозно в просвещаването за ММС и и дадох моите шишенца(които накрая и подарих де),та казах и да дава по една капка на дъщеря си като се върне в 16,30 от училище през час 16,30/17,30/18,30/19,30 часа.
Коментара и днес(след двудневен прием по една капка на час 4 пъти дневно) беше:
-Чудо,хриповете и храчките ги няма,детето е повече от добре
Викам чакай да и подаря своя си ММС