Има една света истина и тя е че истината, подложена на обсъждане в групи, винаги бива опорочена. Точно затова, истината се предава от човек на човек. В момента някои хора правят грешка, като се напъват да накарат хората, да пият от извора. Достатъчно е той само да бъде посочен, а всеки сам да направи своя избор. Никой не е длъжен да спасява някого. Това е личен духовен избор. Ако трябва да умреш от рак, духът ти няма да ти позволи да повярваш в дадено лечение. Обратните разсъждения са твърде материалистични и са на хора, които не са разбрали основните правила на живота. Обратните разсъждения са форма на насилие. Има един лаф, който може да бъде интерпретиран за случай, като този, " На добрата стока, реклама, не и трябва ". Как аз направих своя избор, да пия хлорен диоксид? Нима са ми трябвали супер доказателства? Не, просто вътрешното ми чувство ме води, интуицията, а това значи, че духът ми е решил да мина по този път. Ако на някой друг, пътя е друг, то нищо няма да го накара да пие ММС.