Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

MMS срещу фармацевтичните компании

<< < (12/59) > >>

Bat_Vanko:
@ Физик,
разликата между лекарството и отровата е в дозата и ... самохипнозата ! Така, че ако имаш достатъчно добро самовнушение и л...а от индиански вожд вършат работа!
!!! Умната !!!

Физик:
Ванко, въпросът тук е свързан с "действието" или "бездействието", с "вредата" или "полезността" на ММС върху човешкия организъм. Не сме в час по химия в прогимназията. За да се констатира това въздействие, би трябвало да се направи правилен анализ. Един спокоен и умен анализ, където логиката да преобладава. Не си говорим за индианци, надявам се, че всички сме минали този период.

sheki:
Прекалено се отклонявате от темата "колеги" аман от спамери,  не виждам някой да споделя опит, само заяждане виждам и за да спра писането на глупости относно колко е опасен ММС. Факта, че ви пиша този текст означава, че не е отрова, защото аз съм взимал ММС и съм абсолютно добре.

Bat_Vanko:
@sheki,
знаеш,че всеки организъм има различна чувствителност (свръх чувствителност) към различните химикали и лекарства! За това, че ти си още жив можеш да благодариш на онзи горе! Някой друг може да няма този късмет!
!!! Умната !!!

sheki:
Бат Ванко същото важи и за всяко лекарство произведено от фармацефтична компания.  Ама в тази тема май само си правим игра на думи...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия