Често повтарям максимата, за "дозата"... И би трябвало да добавя - тя се отнася само до здрави хора.
Здравето обаче е доста широко понятие...
Не е място тук да пиша следващите неща, защото са и доста лични, но те са за поука на всички, които имат някакви съмнения...
Така. Оказа се преди около 30 години, след едни направени ми кръвни изследвания, че имам наследствена обремененост на кръвта с т.нар. Tallasemia - състояние, при което се произвеждат много, но некачествени еритроцити - сплескан елипсоид със сърповидна форма - които не могат да улавят добре кислородната молекула и на практика с количеството си, донякъде компенсират не-качеството си. Вид анемия, но не с дефицит на желязо, а с невъзможността то да се употребява. Оттам и хилядите следствия...
Оттук - разсъждавам - като не могат еритроцитите да улавят качествено кислородните молекули в белите дробове, а от друга страна аз им доставям чрез изпитите дози ММС - хлорен диоксид - дали не следва едно буквално казано - светкавично самоотравяне?! - вместо кислород, еритроцитите ми да помъкват със себе си Хлор - сигурно него улавят по добре, и какво... Един от най-опасните отровни газове вилнее на поразия из тялото ми...
Честно ви казвам, и от малките дози започвах да чувствам дискомфорт... но си виках, то е от "лечебния ефект"... трябва да се изхвърли "шлаката" и т.н.
Не! Изглежда даже съм пречил да се изхвърля и шлаката... описал съм симптомите още в първите си постове в тази тема... главоболието е пряк признак и на това, освен отравянето с хлор... Подуването на корема с несмляна храна - също....
Сега всичко си ми и е наред... само дето вече не пия кафе, и освен че артритните ми болежки съвсем намаляха и са пред изчезване, всичко друго си ми е ОК!
Това е тема за размисъл за всички, при които ММС действа или не действа според КАКТО ТРЯБВА - описанията на Хъмбъл.
....
Тук е мястото да изкажа благодарност за съчувствието и отзивчивостта на EDM, който светкавично ме снабди с двете шишенца ММС, и сега следва или да му ги изпратя на него лично, или на някой, който той каже, или на някой друг от колегите тук, който иска и той да се пробва с ММС - от наличното в шишенцата са взети със стерилна пипетка само около 24 дози х 8 капки, усреднено. Един вид, шишенцата са почти пълни. Стоят в хладилник.
Чакам първо EDM да каже на КОГО! - да ги изпратя.
Поздрави!
ПП - мога още много да обсъждам по темата -
как на мен лично ми подейства ММС, с цел някой да си вземе поука, а друг да не направи грешка. Питайте.