Алтернативни енергоизточници > Механични, гравитационни и хидродинамични устройства

Този гравитационен модел НЕ работи!

<< < (3/6) > >>

Maistora52:
Здравейте! Този "двигател" не пожела да сработи. Радико е най-прав - обаче ние нали сме си малко "луди" - не слушаме. Засрамих се.
Подведе ме едно колело от крачна шевна машина, което се оказа доста дисбалансирано.

Според Altium обаче, тази конструкция може да се приложи към схема на ветрогенератор - френския (виж рубриката).
Освен това, имам идея за още нещо - и ако и то не стане - разглобявам "нещото" и ... излизам в пенсия!

emilvtc:
Maistora52,
Не бързай да се пенсионираш ... Този модел не сработи, но със сигурност рано или късно ще се появи работещ (е, той няма да използва само гравитацията както твоя)...
Евала за мерака ти и за модела (пък макар и не-работещ).

coke2k:
@ Maistora52
приеми и от мен едно голямо поздравление  - браво. Много добра изработка. Евала ти за труда и старанието  ;)
Поздрави

Maistora52:
Ще се опитам и клипче да пусна с кратките обяснения - защо не работи!? - защото е важно да не повтаряме едни и същи грешки всички, а да вървим напред и нагоре - към успеха.
Изтеглете си прикачения файл от 7 МВ, който е отдолу. Отваря се автоматично с Windows Media Player - формата е AVI.

getca:
Колега, поздравления за откровеността публично да си признаеш за грешките и неуспехите...и за труда, разбира се. Това е пътят според мен, за да могат други да се поучат, ако имат желание, де. Шо не метнеш един поглед на мотора на Дмитриев, доста обещаващо изглежда, има си теория, видеоканал в Тубата за работещи прототипи и т.н. ?
http://www.peswiki.com/index.php/Directory:Mikhail_Dmitriev_Gravity_Wheel
Коментари има в съседна тема в същия раздел.

Поздрави...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия