Каква тайна аз не мога да разбера за какво говорите, точен енергиен баланс не може да се каже, защото в случая горим отпадъци, те са с различна енергия. Този метод, както Ви изпратих клипове го има още от 1928 г. в самия пиролизен газ има малко водород, при изгаряне на пелети е достатъчен, но при отпадъците въглродите са повече и затова се налага да се вкара допълнително количество водород, за да се получи повече метан, а не да излиза дим през ауспуха.
Не сте обърнали внимание преди казах, че газта се вкарва филтрирана и охладена в двигателя., затова при опита ми гаснеше горелката. В случая с горелката аз я използвам едновременно да завиша температурата и да подам водорода. Метана се образува на момента и започва да гори, както се вижда на клипа.
В двигателя става абсолутно същото. По описания начин още утре може да си запалите двигател пред блока и да си получавате електричество, само трябва да си направите газгенератора,/не пиролизен котел/ в нета има чертежи колкото си искате за него как точно се прави. И пак подчертавам, количеството на допълнителния водород зависи от отпадъците, затова не може да се каже точно с изчисления колко да бъде или допълнителния кислород, който може да се добавя и към пиролизния газ, ние добавяме оксиводород и към въздуховода на вентилатора на газгенератора и след това и в самия двигател тъй, че нагарите изчезват. През ауспуха излиза Въглероден Двуокис и Вода. Естествено е че има и още нещо недоизгоряло но в мин. количества, дим през ауспуха няма.
Поздрави!