Аз също се чудя от къде идва тая злоба. Човека предлага продукт и всеки може да си реши дали да купува.
Оптимизатора за който става въпрос (или поне първите разработки), май са 2 магнита, сложени така, че да се отблъскват, а горивото минава в това поле. Въпросния оптимизатор, съм го виждал на патент. Щом има патент има и голяма вероятност да работи. Кой глупак ще патентова нещо подобно?
Искам да разкажа и за едно странно нещо с което съм се сблъсквал. Има един човек на име Cory Hearter. Той обяснява, че свещенната геометрия има някакъв балансиращ енергиен ефект. Става въпрос за фигури които ума може да интерпретира по повече от един начин. В графиките могат да се видят кубове, пирамиди, многостени, триъгълници, квадрати и т.н. ... т.е. смесва се 2D с 3D. Смесват се и всякакъв род цветове. Получават се едни шарени геометрични картинки като прикачената.
Твърди се, че такава картинка има особен вид поле около нея, което може да лекува и зарежда. На пръв поглед изглежда като глупост, но всъщност има научно обяснение. Всеки цвят отразява специфична дължина на вълната. Да речем червеното е на 430nm, след това друго на 450, 460, 480, 500 и т.н. Тъй като имаме всички цветове в геометрични фигури, се получава нещо като универсален светлинен резонатор. Уж пасивно нещо ... лист хартия, но отразява светлината в строго определена последователност. Аз си принтирах едни такива резонатори и за моя изненада ефект има! Експеримента беше да сложа 2 чаши вода, едната просто на масата, другата върху резонатора. След около час опитах от 2-те чаши вода. Тази от резонатора имаше доста отчетлива мекота, свежест и приятен вкус. Общо взето идеална вода. Другата чаша в сравнение беше не толкова приятна за пиене с типичен чешмян вкус. Накарах и майка ми и баща ми да опитат също, без въобще да им казвам какво правя. Двамата обявиха водата от резонатора за свежа и по-приятна за пиене.
Интересно, но чудесата около простия лист хартия не свършват до тук. Гледайки такава геометрична, шарена фигура активира ума на 2 нива. Първо, натоварва се логическия ум, тъй като ума не може да реши какво точно гледа ... т.е. ума почва да върти различни логически схеми за да разбере какво е това. Това води до по-обширно и абстрактно мислене, стига редовно да фокусирате ума си върху подобна картина. Второ, още по-интересно ниво. Тъй като картината претоварва логическия ум, се отваря по-широк канал към подсъзнанието. Всички духовни науки се стремят към този портал. Утвържденията, визуализациите и т.н. се стремят да набият дадена идея в подсъзнанието. Ето, че тези картинки го могат и с това си качество, могат да бъдат представени като технология.
Идеята на изказването ми е да не бъдем толкова осъдителни към неща които не разбираме. Аз си признавам, че не вярвам в оптимизаторите на caduceus, но докато не ги тествам, няма как да твърдя, че не работят. Caduceus мисля, трябва да докаже оптимизаторите по научен начин с което продажбите му ще скочат.
Caduceus, ако оптимизаторите наистина работят, то предложи ги на превозвачи като Еконт, Спиди и др. Те биха имали огромен интерес към подобно нещо. Моето недоверие идва именно от това. По света има милиони хора, които биха купили такъв продукт, ти имаш мениджърски способности и въпреки това не си им го продал. Наистина е малко съмнителна тая работа. Продаваш ли я технологията и колко пари искаш и можеш ли да я докажеш пред инвеститор?