Здравейте,
идеята ми не беше да предизвиквам обсъждане във форума, а само да видите докъде съм стигнал за над три години откакто направих К1. Новият сайт е доста информативен и сбит като форма, затова се надявам да е по-ясен за разбиране и четене.
Сега ще отговоря на всеки който е писал след мен в темата и приключвам, пък ако на някого му трябвам знае къде да ме търси - както виждате, не се крия, имам офис със карта и адрес, телефони и т.н., писал съм си имената и фирмата, работеща и налична в Търговския регистър. Дай Боже в скоро време и износ в една много бяла страна, та няма да се налага да се разправям със нашенски многознайковци по форумите и да доказвам разни неща дето са им много над образователното ниво. Да се сетят кои са сами
piton2012
Много ти благодаря, колега! Прав си за забележката, получих и на лични една препоръка и ще оправя тази неяснота. Нещата са прости - никой не иска да ми направи тестове /естествено платени/ с бензин или дизел и да измери промяна на калоричност, пламна температура, вискозитет и т.н. за да се види какво става на практика с течните горива след просто няколкоминутно престоявне в допир с активната повърхност на кутия К3. Дори и в лабораторията на ХТИ-Бургас не искаха. Единствено лаборатория за храни и води се нави, и то на водни проби от чешмата, щото нямаха никаква работа и им трябваха пари
Там се получи лек шаш в химичката, която каза че това не можело да бъде, пък някак ставало. Както виждате в таблицата, допуски няма защото уредите им са добри и некитайски
Та в тази връзка пуснах тези изследвания на първия вариант на К3 /още под името Активатор Извор защото първоначално беше предвиден за активиране на вода в бойлери, басейни и т.н./ - за да се види че нещо става когато се ползва кутията К3, а не е просто някаква измама която не действа. Като намеря лаборатория да ми се навие за изследвания на въглеводороди, ще ги пусна и тях.
edin
И ти си прав, колега! Но в случая просто нямам още изследвания на бензин /както обясних по-горе/ и това е причината за пускането на тези тестове с водата - не наличието на вода в бензина.
nizo
Оптимизаторите ми / К1, К2 и К3, както и вариантите им/ нямат нищо общо с използването на чисто магнитни полета, а още по-малко на два магнита раположени на отблъскване. Това съм го обяснил достатъчно изчерпателно в темата тук
http://mazeto.net/index.php?topic=6079.0Нито има геометрични фигури в оптимизаторите ми, нито пирамиди и прочее слаби неща - въпреки че принципът е подобен. Прочети и се запознай ако искаш, може да ти е интересно. Освен това при К3 има въздействие върху акумулатора или въздушния филтър, където няма грам гориво и нещата работят и така - т.е. има нещо друго, което не е подредба на клъстери в бензина и прочее глупости
rider777
Райдър, като се върнеш в Б-я се обади, че имам по-добри неща вече от К2 и старите К3, каквито са на камиона ти
Когато имаш време, напиши ми повече данни за камиона ти и за мотора - Рено Премиум, година..., двигател..., и т.н. за да видя дали някой още има точно такъв камион - имаш късмет че при този модел не са блокирали софтуера още и имаш пълноценна обратна връзка, съответно и добър от оптимизаторите ми. При повечето по-нови модели това е блокирано както при VW-тата от Голф 4 нагоре. Нали се сещаш че автомобилопроизводителите имат инвеститори от петролопроизводителите, например при Фолксваген голяма част от акциите се държат от араби от С. Арабия, Оман и Кувейт. Това става точно около пускането на Голф 4 и от него нататък никой бензинов мотор на концерна не е със свободна обратна връзка, както при нормалните коли. Другите подобни са американските - Форд, Шевролет и т.н., на които също има блокаж, ама и те естествено произвеждат петрол...
Безавариен път, приятелю!!!
Относно Спиди и Еконт, предлагал съм им и няма никакъв резултат. Даже и среща нямахме, въпреки че през местния в Ловеч офис на Еконт съм изпратил няколкостотин оптимизатора за три години и са върнати само десетина бр., предимно от проблемни коли от посочения по-горе тип. И това може да се провери по техните системи и бази данни, както и да се говори с хората в офиса им - ама не би. Странно, но факт.
Разберете - почти никоя институция няма полза от това да се разпространяват такива изделия -
само частния потребител! Това се показва от практиката - пълно затваряне отвсякъде, а хората са доволни. Парадокс - но като се има предвид къде живеем....
PyroVeso
Пък ти вземи та спри с това плюене, защото си видял лично и дори си писал един пост, който ми е в сайта и е доста добър и информативен между другото
За което ти благодаря, но не бива като не си компетентен да се занимаваш с това да прехвърляш вината върху мен - просто ти липсват знания, пък не искаш да ги набавиш. Съжалявам, но това е твой проблем - не мой. Пак благодаря за добрите ти думи в началото, поста ти е тук и може да се види от всички - пост 65 на тази страница:
http://mazeto.net/index.php?topic=6079.60Това е, колеги. Надявам се да сте доволни от отговорите ми /поне повечето от вас
/. Спирам да пиша тук, защото нямам намерение да ме плюят незаслужено и да се обяснявам като ученичка, при положение че отидох толкова напред в материята. Работя и по други проекти, който иска може да види докъде сме стигнали с колегите във моя форум
www.garaja.net. Тук приключих, квит сме.
Довиждане