Не става въпрос за илюминати и всякакви други конспирации, просто човека е поредния ИЗМАМНИК. Ако живота на някой изобретател (който е решил да даде на света безплатно най-великото изобретение) е застрашен от мултинационални компании, не е ли по-лесно и по-сигурно да разпространи изобретението максимално бързо и достъпно за възможно най-голям брой хора? Логиката подсказва че е така. Ако аз съм изобретателя бих го качил на 100 места в интернет, и бих казал всеки да го сваля и разпространява колкото може повече. Когато съм дал на света пълния комплект документи, и всеки който го разбере може да го репликира, тогава ще съм спокоен за живота си. Защото поне 1000 човека по света ще могат да го направят и разпространяват, а мултинационалните компании не мога та се справят с всички. Ако искам да лъжа и да печеля пари. тогава ще пускам на месец по лъжичка фантасмагории, ще продавам: книги, патенти и неработещи устройства. След това ще обвинявам хората които са ги закупили, че не могат да ме разберат и че проблема е в тяхното интелектуално ниво. По ясно от това не мога да го обясня. Сега оставам на вас да вярвате сляпо или да проявите здрав разум. В религията те карат да вярваш сляпо и да не задаваш въпроси, а в науката нещата се доказват с опити, които могат да се повторят и за въпросите има реални отговори. Надявам се тук да има повече хора, които обичат науката а не религията.
Стана малко дълго и трудно за четене за което се извинявам.