RUS, можеш ли да обясниш как се получава плазмата в тоя генератор? Постоянен магнит добре, но той плазма не прави. За да има плазма трябва високо напрежение. А за да има високо напрежение трябва да е ниска концентрацията на газа, защото иначе пада съпротивлението на разряда, той се ограничава на ниска стойност, като ценер и става тлеещ разряд. Така и не разбрах как я прави тая плазма???
На мен направата не ми изглежда сложна. Стига да има доказателства, че това нещо работи, ще се намерят хора, които ще направят обемите с газ и т.н. газови механики.
Прегледах материалите, но така и не схванах как действа този реактор /ще да е от незнанието на английски/. Така и не видях работещ реактор също, само теория.
Интуицията и логиката ми подсказват, че генератора на Кеше е работещ. Няма как някой да влага толкова енергия, усилия от толкова време, само за да излъже и заблуди някого. Какво ще спечели от това? По скоро си мисля, че няма да се каже 100%-ната истина. Ще се скрие малка, но важна подробност за работата на генератора. Но ще видим какво ще се случи следващите дни...