Алтернативни енергоизточници > Механични, гравитационни и хидродинамични устройства
Система умножения мощности на Fernando Sixto Ramos
Ctah:
Ама ти наистина не си в час!!!
Енергията се увеличава не от обмена, а от разликата или баланса, когато НЯМА баланс - има
несъответствие! А когато се постигне това, трябва да се бърза!!!
Иван Димов:
Не е важен само обменът на енергия. Стъпките на СЕ са три:
1. Първоначално натрупване на енергия в две тела.
2. Обмен на енергия между двете тела (примерно във фуния или чрез съединителното лостче на Рамос). Така енергията нараства.
3. Консумация на енергията от по-бързото тяло.
... Следва ново първоначално натрупване на енергия, обмен, консумация и пак ... натрупване-обмен-консумация. Това е!
И този обмен на енергия е специфичен - стартира се от равни енергии на двете тела (първоначално те са с равни скорости). В края на обмена едното тяло губи, а другото тяло печели енергия. Но при това импулсът се запазва, а общата енергия нараства - по-горе обясних как.
Velektra:
Ами, аз се предавам!
Целия трик е във 2-ра точка, но не мога да разбера как се увеличава енергията? :(
Ctah:
--- Цитат на: Иван Димов в Юли 15, 2014, 11:33:41 am --- Не е важен само обменът на енергия. Стъпките на СЕ са три:[/color]
--- Край на цитат ---
Стъпката е само една Иване)!
Включи си поялника и виж какво е последователен резонанс ;)
Уморих се и няма да повтарям повече!!! Дал съм схема и опит, който да се повтори адекватно...
За ченгисхите синчета, това е ТАБУ!!! Както и да е - живота продължава!
Дали в Родопа Планина или на Луната... все там... мойта баба казваше - все в гъз!!!
Velektra го оставям настрана, за мен той е наблюдател ;)
Иван Димов:
Velektra, виж по-горе в отговор 40 приложения файл!
Re: Система умножения мощности на Fernando Sixto Ramos
« Отговор #40 -: Юли 13, 2014, 12:45:07 pm »
ОБМЕН НА ЕНЕРГИЯ = ПРИРАСТ НА ЕНЕРГИЯ.JPG (43.08 kB, 530x330 - видяно 244 пъти.)
Ctah, правих подобна на твоята схема, но не се получи от първия път и не се задълбах. Получих и други аномалии в обратна посока - голяма входна консумация, а почти нищо на изхода. Сега имам идея за този принцип, който обяснявам и ще я пробвам при токовете.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия