Абе, мое е, но никак не съм напред!
Честно ти казвам, ако знаех колко пари ще заминат за всички неща по клетката и захранването, никога нямаше да се хвана. Чиста загуба на време и пари, за една скапана горелка където едва ли ще ми влезе в работа изобщо!
Но вече съм се хванал на хорото и не върви да я зарежа след толкова работа по нея.
В началото и аз бях така надъхан. Викам си е к'во толкова, едни ламарини и плексиглас ще купя и готово. Да ама НЕ.
После още толкова дреболийки съм купил че ми се завива свят. То не бяха щуцери, маркучи, преходници, метчици, бургии, кабелчета, тръбички, скоби, дюзи, камъчета за рибки ( за да не върне пламъка), уплътнения, съд за бълбер, кранчета за газа........ това е малка част от нещата.
Арестор ( задължително си вземи такъв ако ще палиш горелка, всичко друго е вятър работа)
Защото правиш някакъв вариант, работи известно време и нещо протече или измислиш по-добър вариант, и хайде преправя се всичко на ново. Като мине малко време, пак друга идея по-добра, и пак преправяне..... и т.н.т,
Всичко това го написах с цел добре да помислиш дали си струва всички усилия и пари.
Захранването което си дал в линка и аз съм го гледал преди, но нямам представа дали ще дава този ток който пише продължително време.
А пък и на мен ми трябва поне 14 V за да захраня клетката.