caduceus, много ми е странно едно нещо, а именно, като си толкова на ти с "проникващия през материята "газообразен" агент" къде ти е работещата клетка на Джо, или каквото и да било работещо нещо, с което да запушиш устите на "мухлясалите мозъци". Аз лично не искам псевдо-научни обяснения, а както казва az_skeleta, искам доказателствен материал изразен в снимки, видео, измервателни показания, и мн.др. с които поне малко да бъде събудено мухлясалото мислене. Писна ми, да чета постоянно, колко сме прости повечето, които не разбираме пустия "оргон". И понеже не го разбираме не се получавали нещата... ти да видиш. Напъните ти постоянно да поучаваш всички няма никакъв смисъл, докато не представиш неоспорими дори и от най-големия скептик доказателства. Всичко друго са едни голи приказки на човек, който много си е повярвал.
Коце, за да работи електролизер с високо-волтови импулси, трябва да се използва дестилирана вода без никакви примеси.
Клетка с електролит има много голям капацитет и действа, като филтриращ кондензатор на подадените импусли, т.е. интегрира ги. Или казано просто в момента в който присъединиш клетката към генератора на клемите към нея импулсите почти изчезват и се получава усреднено постоянно напрежение. Единствения вариант, който съм обмислял да направя е с високоволтови транзистори да се направи двутактно стъпало, чрез което капацитета на клетката бързо да се зарежда и разрежда. Не съм правил този експеримент, пък и отдава съм зарязал всякакви експерименти с електролизери.