Алтернативни енергоизточници > Електромагнитни и импулсни мотори И генератори

Bedini

<< < (54/202) > >>

teofilius:
Аз вместо глимки поставям кондензатори 1-3 нано на около 1000-2000 волта, което също много добре ми предпазва транзисторите освен когато не ги предпазва :)

g1905:
В друг форум, майстора на Бединитата получи май бан - http://styleglassbg.com/od/viewtopic.php?f=33&t=11&start=80

caduceus:
Това са отцепниците, които избягаха от моя форум garaja.net и си направиха техен, защото си мислеха че всичко става само с приказки. Оказа се че не е така и сега основно си обсъждат промените във времето, какво правят работещите хора и колко е опасно то  :)
Филип /админа/ създаде форума, след като аз и един друг колега му помогнахме с многократни измервания на различни тестови варианти, да си направи вихрова тръба за вода и да я извади на пазара. След това ме изкара че не съм наред, бил съм обзет от еди какво си и т.н. глупости  ;D
Това му доста вероломно поведение обаче отвори очите на много хора /особено които ме познават лично/  какъв е всъщност тоя субект отвътре...
Така че бана на Гого означава само, че човекът работи, а измамниците се дразнят че не могат като него. Що не го изгоня аз от моя форум? Защото ходих на място в Пловдив и се запознах с него лично, мерих полетата от генератора му на живо и установих че няма никакви проблеми, за които се вайкат Филип и компания. Освен това десетина души вече имат генераторите му и виждат със собствените си очи, че работят - с което не могат да се похвалят останалите самодейци с Бединита. Просто има настройка, която е важна и Гого я е разбрал, а те не.
Това е участта на хората които вървят напред - боклуците и празните консервени кутии да им  падат постоянно зад борда в килватера, издавайки грозни тенекиени звуци  ;D
Поздрави

g1905:
Лъжата е видна, ако се прочетат постовете му в двата форума и оправданията са направо детски, че уж по този начин пробвал хората, да разбере дали са сериозни, не разбирам защо лъже така публично и после, как ще му се има доверие? Нямам нищо против човека,но с лъжа ......къде се стига?

caduceus:
Гого има визия как се правят нещата - това е сигурно. Говорих с него няколко часа и съм убеден, че дори и да не е наясно какво става в даден момент, интуицията му не го подвежда. Това че се вкарва в глупави спорове е факт, но какво да се прави - той няма много опит с форумите и сам си решава какво да приказва... Аз го оценявам от това което видях при срещата ни. Според мен човекът е много ценен и приказките около него са съвсем излишни, нека се гледа само практиката и резултатите от тестовете му. Скоро ще пусна данни как работят модификациите, които правим с един колега на неговия Бедини генератор /на Гого/.
Поздрави!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия